Komšić nepoželjan i u Ljubuškom

U brojnim reakcijama i priopćenjima hrvatskih dužnosnika s područja Herceg-Bosne novi-stari član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić proglašen je nepoželjnom osobom.

"Persona non grata" u Grudama, Širokom Brijegu, Livnu, Kiseljaku, Usori i brojnim drugim mjestima, Komšić će uvelike zaobilaziti hrvatska područja u BiH gdje je dobio neznatan broj glasova, a neće ni u službenu posjetu Ljubuškom poslije priopćenja općinskog načelnika Nevenka Barbarića, koje prenosimo u cijelosti.

Željko Komšić je po treći put uzurpirao mjesto hrvatskog člana predsjedništva, i nije legitimi predstavnik Hrvata u BiH niti su ga Hrvati u BiH birali i ne treba dolaziti u Ljubuški, niti smo spremni izraziti mu službenu dobrodošlicu. I na proteklim izborima Hrvati u BiH pa tako i u Ljubuškom su ogromnom većinom stali uz dr. Dragana Čovića i stranke okupljene u Hrvatski narodni sabor. Gotovo plebiscitarna potpora naših sugrađana nas obvezuje ostati odlučno uz politiku Hrvatskog narodnog sabora i dr. Čovića u borbi za svekoliku ravnopravnost hrvatskog naroda u BiH, stoji u priopćenju.


HDZ je zakazao, treba vratiti HR Herceg-Bosnu

Objavi komentar

0 Primjedbe