VIDEO/ MEDIJSKI PODHVAT NAŠE TV: Petosatni program “Izborna noć” starta u nedjelju u 20 sati

Naša tv priprema pravi medijski podhvat, petosatnu emisiju “Izborna noć”, koja počinje u nedjelju 7. listopada nakon zatvaranja birališta od 20 sati i traje sve do 1 sat poslije ponoći, saznaje Hrvatski Medijski Servis.

U “Izbornoj noći” reporteri Naše tv uživo će se javljati iz izbornih stožera koalicije “Zajedništvo” predvođene HDZ BiH i koalicije okupljene oko HDZ 1990, te Hrvatske republikanske stranke. 

Emitirat će se i izjave čelnika vodećih bošnjačkih stranaka i njihovih kandidata za članove Predsjedništva, te tabora dvaju blokova u Republici Srpskoj onog predvođenog vladajućim dvojcem Dodik-Cvijanović i drugog na čijem su čelu Vukota Govedarica i Mladen Ivanić.

Naša tv bit će na izvoru svih relevantnih informacija, prenositi prve procjene izbornih rezulata iz stranačkih stožera svih relevantnih stranaka. Od 21 sat prvi put će se uključiti u izravni prenos tiskovne konferencije Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, a drugi put u 24 sata kada će biti priopćeni prvi nepotpuni i neslužbeni rezultati izbora.


Sve što se bude događalo u izbornoj noći u studiju će komentirati brojni analitičari političkih zbivanja u BiH. Gosti “Izborne noći” tako će biti novinar Hine i kolumnist HMS-a Pejo Gašparević, sociolog Ivan Vukoja, književnik Veselin Gatalo, novinar Husein Oručević, komentator Večernjeg lista Zoran Krešić, politolog Danijel Vidović, profesor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Ilija Musa i povjesničar Vuk Baćanović.

-S uglednim analitičarima koji će se svakih sat vremena smjenjivati u studiju naizmjenično će razgovarati Milan Šutalo i Damir Bliznac, dok će vijesti u “Izbornoj noći” pripremati i voditi Dejan Perić, kaže za Hrvatski Medijski Servis glavni urednik Naše tv Mario Vrankić.

Producentica emisije Dajana Jorgić bit će “kopča” između voditelja u studiju i reportera na terenu; Maje Pašalić, Marina Sutona, Marka Zeljke i Tihomira Šutala, koji će se javljati iz stranačkih izbornih stožera, te prenijeti očekivanja birača od predstojećih izbora. Sve druge detalje vezane za izbore pripremat će Luka Šurkalović, dok će realizatorskom i snimateljskom ekipom ravnati izvršni producent Andrijan Zovko.

Vrankić ističe kako je u ovaj medijski poduhvat Naša tv angažirala sve svoje tehničke i kadrovske resurse, te da očekuje veliku gledanost emisije.

HMS

Objavi komentar

0 Primjedbe