REKORDAN BROJ NATJECATELJA: Održane Radničke sportske igre djelatnika EP HZHB

19. Radničke sportske igre djelatnika Elektroprivrede Hrvatskje zajednice Herceg-Bosne održane su u Međugorju od 16. do 18. studenog s rekordnim brojem natjecatelja.

Igre su priređene u više sportova pa su se tako žene natjecale u boćanju, pikadu i stolnom tenisu, muškarci natjecali u boćanju, stolnom tenisu, šahu i malom nogometu, a održano je natjecanje mješovitih parova u odbojci.

Djelatnice EP HZHB s područja gornjeg dijela Zapadnohercegovačke županije iskazale su se u boćanju gdje je ekipa ZHŽ1 (Zlata Zovko, Željka Zovko, Anica Doko i Dražana Čović) osvojila prvo mjesto i stolnom tenisu u kojem je prvo mjesto osvojila Ana Bošnjak iz (ZHŽ1). U pikadu je pobijedila ekipa Uredi i sektori (Evelina Čović, Nada Jelčić).

U muškoj kategoriji najbolji u šahu je bio Ivan Galić (Uredi i sektori), a u stolnom tenisu Dražen Kraljević (SBŽ1). Najprecizniji boćaši su iz ekipe CHE Čapljina (Stjepan Pavlović, Nikica Pavlović), dok je u malom nogometu slavila ekipa HNŽ2 (Elektro Prozor-Rama i Elektro Čitluk).

Posavska županija istakla se u natjecanju mješovitih parova u odbojci i slavila ispred ekipa HNŽ1 i HNŽ2. Pobjednički sastav PŽ činili su Dalibor Klaić, Miro Nedić, Zdravka Džoić, Ana Marošević i Slavica Vincetić.

Ovogodišnje XIX sportske igre su bile najmnogobrojnije sa 320 natjecatelja koji su bili raspoređeni u 16 športskih ekipa. Iste su protekle bez zabilježenih problema u fer natjecanju na športskim terenima i u pozitivnom ozračju i druženju radnih kolega iz svih općina i organizacijskih cjelina na kojima djeluje JP EP HZHB d.d. Mostar i Elektroprijenos Mostar, priopćeno je iz Nezavisnog sindikata uposlenika Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg-Bosne.


Objavi komentar

0 Primjedbe