Golijada u prvoj ovosezonskoj utakmici nogometaša Ljubuškog

Danas su u okviru prvog kola Druge lige FBiH (skupina jug) snage odmjerili domaći FK Bjelopoljac i NK Ljubuški. Utakmica je odigrana na igralištu Ograda u Bijelom polju, a prve bodove u novoj sezoni osvojo je FK Bjelopoljac pobjedom 5:4, dok je na poluvremenu bilo 2:1 za domćina.

Utakmicu su bolje otvoorili izabranici Damira Vučića, te su već u (6) minuti utakmice došli do zaslužene prednosti. Domaći se brzo konsolidiraju i već u (9) minuti utakmice, nakon greške naših nogometaša u obrani preko Fahrudina Fazlagića dolaze do poravnanja, piše Iks-portal.info.

Nikola Granić je u (20) minuti utakmice udarcem sa šesnaest metara pogodio prečku, a izvrsne prigode za Ljubuški još su imali Buhač i Lauc. Međutim, Brkan donosi u (41) minuti prednost za domaće, što je ujedno bio i krajnji rezultat poluvremena.

Drugo poluvrijeme bolje otvaraju domaći igrači, a grešku naših nogometaša koristi Puce i povećava u (49) minuti rezultat na 3:1. Odmah, nakon tri minute igre nogometaši Ljubuškog preko Buhača dolaze do smanjenja rezultata na 3:2. Samo što se nastavilo igrati Puce u (54) minuti podiže na visokih 4:2, a u (72) minuti isti igrač svojim trećim golom diže na nevjerovatnih 5:2 za FK Bjelopoljac.

Međutim, nakon primjeljenih pogodaka naši se nogometaši nisu predali, pa odmah u (74) minuti Karlo Buhač pogađa za 5:3, a minuti kasnije isti igrač svojim trećim pogodkom smanjuje na 5:4.

Iako su nogometaši Ljubuškog do kraja utakmice stalno napadali, a domaćin se branio, ipak je na kraju ostalo 5:4 za domaćine, te prve bodove na kontu FK Bjelopoljca u novoj sezoni, Druge lige FBiH, piše Iks-portal.info.

Za NK Ljubuški su nastupili: Iličić, Ćuže (M. Puljić), Vištica, Markić, Bošnjak, Lauc, I. Buhač, Granić, K. Bošnjak, Bebek (Milićević), Herceg

U idućem kolu Ljubušaci igraju na Babovcu gdje u goste dolazi momčad Branitelja.

Objavi komentar

0 Primjedbe