Liga MZ: Mogu li Lisice izbaciti aktualne prvake iz Pregrađa?

Malonogometno natjecanje mjesnih zajednica Grada Ljubuškog večeras ulazi u drugi dio - utakmice na ispadanje kroz baraž za četvrtfinale i četvrtfinalne susrete.

Obje kategorije su proteklog tjedna zaključili natjecanje po skupinama, s izuzetkom utakmice seniora Lisice - Pregrađe odgođene u petak zbog kiše, a koja će se igrati večeras (20.45) pa je za većinu ekipa koje su prošle dalje poznat put do finala i eventualni protivnici.

S velikim zanimanjem sudionika natjecanja i ljubuških zaljubljenika u ovaj šport iščekuje se večerašnji susret nakon kojeg će biti poznata konačni poredak skupine A.

Situacija u toj skupini je sljedeća: Studenci su sa sve četiri pobjede 'zacementirali' prvu poziciju i prolazak u četvrtfinale, dok su Grljevići sa sva četiri poraza ostali na posljednjem mjestu. A tko će biti 2., 3. i 4. odlučiti će ogled aktualnog prvaka i Lisica. 

U slučaju neriješenog ishoda, stanje na ljestvici se ne mijenja, u daljnju fazu natjecanja će Vitina kao drugoplasirana i trećeplasirano Pregrađe. Eventualnom pobjedom, Pregrađe bi preskočilo Vitinu i u baražu za četvrtfinale bi išlo na trećeplasiranog skupine D - momčad Graba, dok bi Vitina igrala s momčadi Ljubuški II.

No, tu će se nešto pitati i Lisice koje imaju svoju računicu, a ona je jasna - igra im samo pobjeda protiv favoriziranog aktualnog prvaka, kojom bi došle do trećeg mjesta i prolaska dalje u baraž za četvrtfinale gdje bi već sutra za protivnika imali Ljubuški II.

Ostali večerašnji susreti donose jedan ogled četvrfinala lige mladih i dva susreta baraža za četvrtfinale:

Raspored utakmica za ponedjeljak, 5. kolovoza:

20.00 - mladi, četvrfinale: Veljaci - Hardomilje/Hrašljani
20.45 - seniori, skupina A: Lisice - Pregrađe
21.45 - seniori, baraž: Stubica/Zvirići/Bijača - Radišići
22.45 - seniori, baraž: Cerno/Crnopod/Miletina - Humac

Objavi komentar

0 Primjedbe