Otkazani zabavljač "Noći Šipovčana" Danijel Boto snimio novi spot

Megapopularni Čapljinac Danijel Boto, koji se glazbom bavi već više od 10 godina, a proslavio se sudjelovanjem u raznim showovima, vratio se iz Zagreba gdje je snimao spot za pjesmu “Urnebes”.

Snimanje spota održano je u nedjelju, 7. listopada, u režiji poznatog redatelja Darija Godiča iz Zagreba. Spot se snimao u svadbenoj dvorani u Sesvetama. Iako najavljen, Botin prijatelj iz showa “Big Mama House” Dino Bubičić zbog svojih obveza ipak nije mogao sudjelovati u snimanju spota, a Boto nam kaže da ga je zamijenio Josip Kežić, Ljubušak koji već 10 godina živi u Zagrebu, inače frizer po zanimanju.
“Tema spota je jedna svadba, a na tu je ideju redatelj došao jer je čuo da pravim pravi dernek na svadbama. Snimanje spota je proteklo u odličnoj atmosferi i ja sam prezadovoljan. Premijera će biti na CMC televiziji, a spot će biti završen za dva tjedna” kratko komentira Boto.

Podsjećamo,ovaj pjevač je trebao nastupati na ovogodišnjoj "Noći Šipovčana" ali je u zadnji tren "dobio otkaz" od strane Organizacijskog Odbora Noći Šipovčana. Botu je ova odluka Organizacijskog Odbora silno razočarala ali mu to nije uzdrmalo njegovu sjajnu glazbeno-zabavljačku karijeru.

Donosimo vam video iz Botine karijere, slušajte i uživajte...


.:: Šipovača Portal ::.
19.10.2012.

Objavi komentar

0 Primjedbe