Luke i Banja "oživile" prvi put ove jeseni


Usred ovotjednih obilnih kiša koje su obuhvatile naš kraj i koje još ne jenjavaju, priroda čini svoje te su tako mnoga vrela ugledala svjetlost dana.

Najviše kiše je palo u srijedu koja je u mnogim mjestima izazvala kaos dok u Šipovači nisu zabilježene materijalne štete osim onih na cesti , jer sada imamo koju rupu više na ionako urušenoj cesti , ali te novonastale rupe su beznačajne , jer , kap u moru je uvijek bilo NIŠTA.

Posljedica ovotjednih kiša su nabujale Luke i Banja koje su protekle prvi put ove jeseni , ali sad-zasad nema straha od njihovog izlijevanja i velikih poplava koje prouzrokuju prometnu izoliranost Šipovače od ostatka općine.

Podsjećamo , za vrijeme jesenjih i zimskih kiša , često se desi da usred velikih količina padalina cesta bude neprohodna i po nekoliko dana kada majka priroda pokaže svoju moć te tako Luke i Banja „iskoče“ iz svog korita , udari Vrančuša i popliva Pratrov Krč pa mještani Šipovače budu prometno odsječeni od susjednih mjesta.

Nove fotografije – LUKE i BANJA:





.:: Šipovača Portal ::.
30.11.2012.

Objavi komentar

4 Primjedbe

  1. Lažeš za rupe,sve su okrpljene.

    Cestar

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu , jesu , osobno sam sudjelova u događaju zvanom Razbacivanje Betona , al koliko je to davno bilo da se više i ne sićam kada se taj značajni trenutak desija. Ovo mi se čini ko udar na seosku vlast , a Cestaru , jel tako ?

      Izbriši
    2. Jel ima kakva crvena ili zelena ralica , ili možda plava da razgrnu ovu vodu ? hahhahahaahhaahaha

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)