Nesposobnost i/ili samovolja Vijeća MZ ?

Dok se Vijeće mjesne zajednice Šipovača-Kašče svakodnevno "diči" svojim proteklim aktivnostima i novim planovima tzv. projektima, mladež već pet mjeseci iščekiva rješavanje problema igrališta.
Iako su seoski glavari najavljivali vraćanje rasvjete čim je ista ugašena zbog duga, ni dan-danas ovaj problem nije riješen.

Podsjećamo, nakon neispunjenih obećanja od predstavnika MZ, mladeži je prikipjelo te su organizirali prosvjede protiv Vijeća MZ. Ti prosvjedi su izazvali veliko zanimanje šire javnosti, Šipovača je bila top-tema cijele općine. To je izazvalo pravu pomutnju u redovima seoskih glavara što je eskaliralo njihovim sukobom sa mladeži.

Nakon toga,opet su na scenu stupila neispunjena obećanja seoskih glavara ali ni mladež nije mirovala, organizirali su dosad neviđeni događaj na ovim područjima - odigravanje utakmice u mrklo doba noći.
Do danas,pet mjeseci nakon gašenja rasvjete na igralištu,nema naznaka rješavanja ovog problema.

U čemu je problem ?

Velika je misterija kako ovaj slučaj do sada nije riješen. Toliko samohvale seoskih glavara a nigdje rješenja statusa rasvjete na igralištu.
Pojedini vijećnici kao da bježe od ovog problema - članovi "devedesetke" konstatno govore kako su oni u manjini u Vijeću MZ te tako nisu u mogućnosti učiniti ništa, a ostali vijećnici,članovi HDZ-a odgovornost prebacuju na predsjednika MZ koji je nedavno izjavio kako se rasvjeta neće uključiti dok se god ne izbrišu natpisi na igralištu od strane onih koji su ih pisali, a da isti nezna ni tko je autor tih natpisa. A prošli tjedan, na prvom sastanku ovog mandata Vijeća MZ koje je bilo otvoreno za javnost,predsjednik MZ je izjavio da su poduzete aktivnosti u vezi slučaja "Igralište" te da će uskoro rasvjeta biti uključena.

Mnogi se pitaju zašto predsjednik MZ proturječi sam sebi ovakvim izjavama.
Da li je promijenio mišljenje u vezi rasvjete na igralištu ili je pod pritiskom vrha svoje stranke, da li je na sceni nesposobnost Vijeća MZ ili samovolja pojedinaca bit će poznato u narednim danima, danima koji ne slute na dobro, jer je sadašnja situacija,najblaže rečeno - uzavrela.
A do tada,na igralištu tama će da vlada.

Objavi komentar

6 Primjedbe

  1. Ćilana za predsjednika, on bi prvo rješija stanje u Podumcu a onda u ciloj mesnoj zajednici, moj glas za Ćilana...

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Nasta bi rat u seoskom HDZ-u kad bi jedan zaminija drugoga, Ćilan je najbolje rješenje jer se on jedini usudija reći da su u seoskoj vlasti sve lopovi i kriminalci i to pred njima, koji su doslovno ostali bez teksta. Ćilan bi rješija sebi asfalt, a ostatak para bi ulozija u nešto profitabilno, kakvu plantazu kuka, ostalo bi i Vilimu za očisiti groblje i riješiti smeće,ahhahahahahahaa

      Izbriši
  3. Živio ĆILAN
    DOLE VLADA

    OdgovoriIzbriši
  4. Dosta je više ovi LUPEŽA



    '








    OdgovoriIzbriši
  5. Oooooj narode razmišljajte pozitivnije, vrhovna vlast je u pravu kad kažu da nam je mjesna zajednica jedna od naprednijih. pitate se kako je tako? Evo vam odgovora iz prve- pa naša mjesna zajednica je jedina mjesna zajednica kojom upravlja ženski rod (doduše pod pseuodonimom). Živila naša PREDSJEDNICA alias PRVA DAMA. Opet glasamo za isto idući put i svaki drugi put, hura za predsjednicu, HURAAAA.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)