Poziv na okupljanje za spas igrališta Luke

Pozivaju se svi mještani MZ Šipovača-Kašče kao i svi žitelji općine Ljubuški na malonogometnu utakmicu koja će se održati u petak 04.01.2013. god. sa početkom u 19:30 sati na igralištu Luke gdje će mladež Šipovače odigrati utakmicu u kojoj se sastaju ekipe FC MRAK i  MNK TAMA.

Utakmica će se odigrati u znak protesta zbog nedostatka električne energije na igralištu koja je isključena već par mjeseci a još uvijek nema naznaka njezina skorog uključenja od strane vijeća MZ Šipovača-Kašče u čijoj je nadležnosti igralište Luke.

Kako se utakmica igra u noćnom terminu, mladež će doći sa automobilima kojima će osvijetliti igralište i tako omogućiti odigravanje navedene utakmice.

Dođite i podržite nas u borbi za spas igrališta Luke kojemu prijeti sudbina nekadašnjeg ponosa sela - igrališta Popovače, koje je nebrigom lokalne vlasti zaraslo u kupinu i draču.

Vidimo se!

                                                                                                         MLADEŽ ŠIPOVAČE


Objavi komentar

15 Primjedbe

  1. tarite seosku vlast koja provodi samovolju.

    OdgovoriIzbriši
  2. to kralju,ko si da si!!!sutra cemo doc i svi naostrite sijalice na autima da bolje svitre

    OdgovoriIzbriši
  3. ja cu doc s frezom,samo moram prominit zizak,hehehe.stacemo mi njima u kraj!pozdrav i south sipovace!

    OdgovoriIzbriši
  4. dogovor bija da će igrači koji igraju skupljat pare i plaćat rsvjetu postoje svjedoci

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ANONYMOS REVOLUCIONARE4. siječnja 2013. u 14:31

      Čobane ako MZ polaže prava na igralište onda bi tribala i izvršavati obaveze prema istom. I mesna zajednica je imala raznoraznih dogovora sa mještanima a šta su od toga ispunili? Vama je bitno da hapate sebi iz proračuna koji je zajednički sveg Šipovačkog i Kaščanskog naroda a narod da vam plaća račune... A ko su ti toji svjedoci ?

      Izbriši
  5. bice struje na prolice sad je zima ovi dana krece izgradnja doma mz na popovaci pa se malo ukljcite nemojte samo zugat

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. oće li je biti kad vama bude tribala za Noć Šipovčana koja vam donese mesa i pića da omrsite criva dok materijala iz frizidera ne nestane.. Dom gradite da strpate sebi pare u džep....
      Navedi razloge koja bi bila svrha toga doma ?! Mladež je protiv te sulude ideje koja bi za posljedicu imala pljačkanje proračuna MZa u korist vaših džepova. Mladež i ostali mještani će se žestoko boriti protiv toga.
      Vijeće MZ triba da bude u sluzbi naroda a ne u sluzbi svoga džepa. Stat ce vam se u kraj!!!!!!!

      Izbriši
    2. u srijedu i cetvrtak ti i ta mladez na ciscenje kanala kad imas tolko energije... a imas li ti ikakvu ideju za napravit nesto a ne samo rusit ..dom ce sluzit za okupljanje mjestana instalirat ce se internet ..itd da se malo druzimo a ne svadjamo jer po tebi kakva je svrha igralista?? nego druzenje malo molim ne bit kontra svega nego predlozi nesto konkretno.. bog..

      Izbriši
  6. triba sredit popovacu,travnjak,tribine i jos fale 3stative,jednu smo ostavili nebi li pustila zile ..,za ostale...he he vr vrr.a ne pravit kucerak da imate di zderat i pit...i dogavarat se komu koliko para u dzep!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. laj laj a ujist nećeš,, i nije važno šta ti kaže nego ko ti kaže a zna se ko kaže,, ''ja želim biti novinae'''ha ha ha!!!

      Izbriši
    2. "ja zelim biti novinar" ha ha ha !!!4. siječnja 2013. u 21:37

      Hocete li sad govoriti da su ovo i dalje predizborni trikovi kao sto ste govorili kad su bili prosvjedi. Veceras se skupila sva mladez i ostali mjestani a di ste vi zapeli i tko vas podrzava jadovi jadni,provodite samoupravum borili ste se protiv komunizma a ponasate se koda ste vrhovne vodje SJEVERNE KOREJE.

      Izbriši
    3. kad smo već kod "ja zelim biti novinae" ha ha ha!!! evo vam ovo http://sipovacablog.blogspot.com/ hahahahahhahahahaha Ovo je rec novinarstvom portal mesne zajednice. hi hihihiihihihi

      Izbriši
  7. kako vam nedosadi više se zajebavat daj da se bar to održava što se napravilo nepotrebno se svađat i pripucavat struja triba dom triba ali ako SE MOŽE,žalosno je da se na nekadašnjoj POPAVAČI igralo svaki dan nisu bili bitni ni dresovi ni svjetlo a danas nema ko potrčat za loptom samo u šipovači punimo CRNU KRONIKU, I SVAĐAMO SE,zar nije žalosno da jedini mali ĆELIN IVAN voli loptu ida je on uvik za nogomet a di smo mi ostali ,OKANITE SE JEBENE POLITKE..........DRAGO GRBAVAC

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Administrator je uklonio komentar.

      Izbriši
  8. svaka cast drago netriba struja onom ko ce igrat

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)