Odigrana revijalna utakmica između Šipovače i Vojnića

U organizaciji Mladeži Šipovače, u znak izborenog vraćanja rasvjete na igralište, danas je odigrana revijalna malonogometna utakmica u kojoj su se sastali Šipovača i Vojnići.
Utakmica je igrana na igralištu Luke pred pedesetak ljubitelja malog nogometa iz Šipovače i Vojnića koji su gromoglasnim navijanjem bodrili svoje timove.

Tijek utakmice:
U prvih par minuta gosti konstantno vrše pritisak ispred gola domaćih te postižu prvi gol na utakmici za veliko slavlje svojih navijača.
Primljeni gol "budi" igrače Šipovače te velikom borbenošću i požrtvornošću protiv brzih i nepredvidivih igrača Vojnića dolaze do preokreta pa poluvrijeme završava rezultatom 4 : 3 za domaće.
U nastavku utakmice do izražaja dolazi širina klupe Vojnića u odnosu na Šipovaču koja je igrala bez rezervnih igrača i par prvotimaca.
Kako je vrijeme odmicalo, u timu Šipovače sve izraženiji je bio umor i pad koncentracije što je rezultiralo dominacijom igrača Vojnića koji preokreću rezultat.
Šipovača je bezuspješno pokušavala sa kontranapadima, ali na golu Vojnića proradio je popularni Ićo koji je branio i "neobranjive" udarce. Ićo je nadaleko poznati golman po svojim atrakcijama koje izvodi prilikom branjenja a danas je branio kao u svojim najboljim godinama te momčad Vojnića na treba strepiti za budućnost kada je pozicija golmana u pitanju.
I dok je na jednoj strani Ićo oduševljavao publiku svojim obranama kao Rene Higuita u svoje vrijeme, na drugoj strani padali su golovi u mreži domaćina.
Ovaj put odlični i nezaustavljivi Vojnićani su slomili otpor umornih Šipovčana te utakmica završava konačnim rezultatom 4 : 7 u korist Vojnića.

Malonogometaši obadviju ekipa najavili su učestalo igranje ovakvih utakmica što će im biti svojevrsna priprema za turnir Mjesnih Zajednica koji se svake godine igra u ljetnim mjesecima a Mladež Šipovače se zahvalila gostima na velikoj podršci koju su im pružali tijekom svih ovih mjeseci u njihovoj borbi za rasvjetu na igralištu.

Postave timova:
ŠIPOVAČA - Mili Grbavac, Franjo Grbavac, Blago Živkušić, Antonio Bebek, Milan Bebek
VOJNIĆI - Ivan Brkić "IĆO" , Antonio Ćutuk , Mirko Ćutuk, Nikola Čuljak, Ante Mucić, Ante Mucić, Slaven Džajić

FOTO:





































Objavi komentar

9 Primjedbe

  1. Super mladi samo tako nastavite a seoska vlast će pasti kad-tad. :P

    OdgovoriIzbriši
  2. sipovacu su prestavili banjari,jer sipovaca nema adekvatni osoba za sport,pozdrav veliki za gospodina milana bebeka.bez njegove organizacije ovaj dogadaj nebi bio moguc!

    OdgovoriIzbriši
  3. kad bude pivw zoviteeeeeee :D

    OdgovoriIzbriši
  4. a Platan reče da mladi ne igraju a oni bojeve sa Vojnićanima biju

    OdgovoriIzbriši
  5. Super sad kad su reflektori upaljeni i okolna brda se vide svaka čast...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Glavari dokazali ste kakvi ste već odavno zato psssssst

      Izbriši
    2. ovaj pas mi ide na zivceee :D

      Izbriši
    3. Pa kaže ... laje pas a laje i dama... Kanite se lopte držte se poticaja,ahahahahhaaha

      Izbriši
  6. ostavili smo svjetlo neka gori av av

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)