Učenici iz Ljubuškog kuhaju najbolje

Ljubuška Gimnazija je bila domaćin tradicionalne manifestacije “Dani kruha” u sklopu koje se održao i projekt “MASTERCHEF”.

Manifestacija, koja je imala i natjecateljski karakter, održana je u školskom dvorištu, a na njoj su uz organizatora Gimnaziju Ljubuški i SSŠ Ruđera Boškovića iz Ljubuškog sudjelovale još tri škole iz Zapadnohercegovačke županije Gimnazija Posušje, SSŠ Posušje te SSŠ Široki Brijeg.

“Na Sajmu ideja u Sarajevu u svibnju ove godine Gimnazija Ljubuški je sa svojim projektom ‘MASTERCHEF’ osvojila prvu nagradu i danas smo bili u prilici da realiziramo ovaj projekt i ovdje. U sklopu manifestacije ‘Dani kruha’ organizirali smo i ‘MASTERCHEF’ gdje se pet škola iz naše županije natjecalo u kulinarskim vještinama”, kazao je Goran Skoko, ravnatelj Gimnazije.

Program je započeo pjesmom Ljubuški i recitacijama ljubuških srednjoškolaca. Manifestaciju je uveličala i pjevačka skupina Dream Team Babe, a na kraju je upriličeno proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Prema odluci tročlanog žirija, u konkurenciji za najbolji stol pobijedio je 2A razred ljubuške Gimnazije, dok je ‘MASTERCHEF’ pobjednik Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića iz Ljubuškog čije su boje branili Žana Granić i Ivica Vujević.

“Pripremili smo šopsku salatu i rolanu piletinu sa sirom i šunkom uz rižu kao prilog. Uspjeli smo pobijediti u jakoj konkurenciji. Zahvaljujem svima koji su nam pomogli”, rekla je Žana Granić.

Objavi komentar

0 Primjedbe