FOTO: Mjesna zajednica i mještani zajedno: Na igralištu Luke 'niče' tribina

Igralište Luke u Šipovači uskoro će zasjati u novom ruhu.

Naime, nedavno je Vijeće MZ Šipovača-Kašče donijelo odluku o gradnji tribine, a vrlo brzo poslije toga krenulo se i s realizacijom projekta, odnosno izborom najpovoljnijeg ponuđača te početkom radova na igralištu.

Osim izgradnje tribine, izvršiti će se i drugi radovi - novo iscrtavanje terena, popravljanje ograde, golova i sl., kako bi ovo okupljalište djece, mladeži i svih mještana bilo što ljepše i funkcionalnije za posjetitelje.

Kad je riječ o financijskoj konstrukciji svih radova, ona će se zatvoriti iz dva dijela - Mjesne zajednice Šipovača-Kašče i dobrovoljnim prilozima mještana.

Stoga je prije nekoliko dana pokrenuta i akcija prikupljanja priloga u zaselcima Šipovače, s vrlo dobrim odzivom žitelja Banje i Male Šipovače, dok se spomenuta akcija u Velikoj Šipovači nije provela.

Iz Vijeća MZ Šipovača-Kašče pozvali su mještane Velike Šipovače i druge zainteresirane, koji svojom donacijom žele potpomoći izgradnju tribine i uređenje igrališta Luke da to još uvijek mogu učiniti kod: Rade Bebek, predsjednik Vijeća MZ (kontakt: 063/426-306) i Milan Bebek, član Vijeća MZ (063/481-684).

Planirani završetak radova je 12. srpnja.



Objavi komentar

1 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)