Liga MZ Grada Ljubuškog: Obavljen ždrijeb, pogledajte skupine

Momčadi Studenaca i Lisice/Vašarovića 2 u ponedjeljak, 15. srpnja u 21.15 sati istrčati će na teren Centra malih športova i otvoriti ovogodišnje šesnaesto izdanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Ljubuškog.

Uoči njih, mlade momčadi Vašarovića i Ljubuškog 3 će u 20.30 sati otvoriti devetu po redu ligu mladih za igrače do 16 godina starosti, koja se igra usporedo s ligom starijih.

Odlučeno je to danas na ždrijebanju koje je održano u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

"Više od mjesec dana radimo na tehničkim pripremama ovogodišnje lige i evo zahvaljujući vašem odazivu i ove godine, kao i prošle godine, na ovogodišnjoj ligi u seniorskoj konkurenciji nastupit će 17 ekipa. Također, kao i prošle godine u juniorskoj konkurenciji nastupit će 13 ekipa", rekao je Ivan Bebek, ravnatelj Javne ustanove "Kulturno-športski centar" Ljubuški, obraćajući se predstavnicima ekipa.

On je dodao kako će liga trajati oko mjesec dana, te kako su ove godine potpisali i ugovor s Udrugom nogometnih sudaca ZHŽ-a kako bi suđenje bilo na razini.

Stručni suradnik za sport, rekreaciju i sportske objekte JU KŠC Ljubuški Slaven Tomić je rekao kako će novi portal Javne ustanove uživo pratiti ligu.

"JU KŠC Ljubuški je napravila medijsku platformu, odnosno portal Javne Ustanove koji ide s domenom Iks-portal.info i on će pratiti svaku večer uživo sve utakmice, izvještavajući slikovno i videozapisima tijek lige", rekao je Tomić.

Inače, ždrijeb je branitelja naslova, momčad Pregrađa smjestio u skupinu A, gdje se nalaze Studenci, Vitina, Grljevići i Lisice/Vašarovići. 

Prve utakmice, ponedjeljak 15. srpnja
20.30 Vašarovići-Ljubuški 3 (mladi)
21.15 Studenci - Lisice/Vašarovići II
22.15 Vitina-Grljevići

SKUPINE LIGE MJESNIH ZAJEDNICA GRADA LJUBUŠKOG (seniori)

SKUPINA A
Pregrađe
Studenci
Vitina
Grljevići
Lisice/Vašarovići 2

SKUPINA B
Stubica/Zvirići/Bijača
Prolog
Vašarovići
Humac

SKUPINA C
Veljaci/Orahovlje
Hardomilje/Hrašljani
Radišići
Cerno/Crnopod/Miletina

SKUPINA D
Grab
Teskera
C. Grm
Ljubuški 2

SKUPINE LIGE MZ GRADA LJUBUŠKOG (mladi)

SKUPINA A
Vašarovići
Veljaci
Stubica/Zvirići/Bijača
Ljubuški3

SKUPINA B
Pregrađe
Otok
Radišići

SKUPINA C
Prolog
C.Grm
Grab

SKUPINA D
Lisice
Humac
Hardomilje/Hrašljani

Radio Ljubuški

Objavi komentar

0 Primjedbe