S druge strane kamera RTV Herceg-Bosne

Iako Radiotelevizija Herceg-Bosne emitira testni program djelatnici na kreiranju sadržaja rade s puno entuzijazma i truda, te planiraju realizirati od jeseni širok spektar zanimljivih i raznovrsnih sadržaja za sve generacije.

Da u perspektivu ovog medija vjeruju svi uvjerila se ekipa portala Pogled.ba koja donosi zanimljive detalje iz radnog okruženja prvog javnog servisa na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini.

Pratimo obične ljude i neobične priče“, kaže Dajana Jorgić voditeljica i urednica Županijske Panorame koja se od ponedjeljka do petka emitira s početkom u 17 sati na RTVHB.

Ona je jedna od onih novinarki kojoj nije teško kako kaže ni do Kupresa 'skoknuti' pa ni na suncu izgorjeti da bi prilog donijela s 'Dana kosidbe' i prezentirala javnosti u svega nekoliko minuta programa.

Da televizijski program nije lako pripremiti složio se voditelj i urednik centralnog Dnevnika Damir Bliznac zahvalivši se portalu Pogled.ba za interesiranje cjelodnevnog rada i angažmana mnogobrojne ekipe za svega pola sata programa koji se emitira u 19.30 sati.


Program emitiramo već tjedan dana i još uvijek smo u eksperimentalnoj fazi. I mi još ispitujemo što je dobro što ne, što treba popraviti i što mijenjati. Naša središnja informativna emisija se emitira od ponedjeljka do petka s početkom u 19,30 sati. Radi iskusna ekipa ljudi i nastojimo donijeti najrelevantnije informacije iz cijele BiH a prije svega iz područja gdje žive Hrvati, koji su naša glavna ciljana skupina, a naravno i svi ostali građani BiH kod nas mogu naći objektivnu i pravovremenu informaciju. Mi ćemo se truditi naš Dnevnik podići na što veću razinu, a mislim da smo na dobrom putu i da ćemo uspjeti u tome“ poručio je Bliznac.

U centralnoj informativnoj emisiji neće nedostajati ni sportskog sadržaja koji pomno prati dugogodišnji sportski novinar Marin Suton. Za Pogled.ba otkriva da je upravo on urednik i voditelj sportske emisije „Sprint“ koja će se emitirati na Radioteleviziji Herceg Bosne.


Nadam se da ćete svakog ponedjeljka u terminu od 20 sati biti uz nas. Polako se emisija priprema, nadam se da ćete imati sportske vijesti iz cijele Bosne i Hercegovine i nadam se da ćete biti zadovoljni i gledati našu emisiju“, kazao je Suton. Uz samo vođenje emisije „Sprint“ kako naglašava radit će sport i za Dnevnik tako da će svakodnevno donositi informacije iz sporta.

Pogled.ba

Objavi komentar

0 Primjedbe