Kapetan Skauta Ivano Pavlović odlazi iz Izviđača, poznat i novi klub


Iz Izviđača odlazi kapetan Ivano Pavlović. Najbolji igrač lige iz prošle sezone i okosnica momčadi iz Ljubuškog karijeru će nastaviti u Zagrebu.

Potvrdio je to sportski direktor Zagreba Damir Bičanić koji je komentirao dolazak bjeloruskog rukometaša Ihara Bialiauskog (22), koji je potpisao četverogodišnji ugovor i od iduće sezone nosit će dres aktualnog hrvatskog prvaka.

Iznimno nam je drago što će nam se ovo ljeto Ihar priključiti. Riječ je o izvanrednom talentu i sigurni smo da će on uz Ivana Pavlovića koji nam dolazi iz Ljubuškog biti budućnost na poziciji srednjeg vanjskog – izjavio je Bičanić.

Pavlović je rukometnu karijeru započeo 2009. godine. Za prvi tim Skauta je debitirao u veljači 2022. godine dobio prvu priliku da zaigra i vrlo brzo se nametnuo odličnim igrama.

S obzirom da njegove igre nisu prošle neopaženo te da je sazrio za jače natjecanje interes za njega od drugih klubova svakako je postojao, a o mogućnosti gubitka okosnice tima, trener aktualnog prvaka Toni Čolina za medije je nedavno kazao da uprava dirigira ambicije kluba te da bi zadržavanje Pavlovića bila velika stvar za Izviđač i bh. rukomet, što se izgleda nije dogodilo.

Zasad nije poznata visina transfera, no, s obzirom da Ivano Pavlović ima ugovor sa Izviđačem do ljeta 2026. godine, očekivati je da ga u klubu nisu pustili bez odgovarajuće odštete.

Objavi komentar

0 Primjedbe