Liga MZ: Šipovača večeras u ogledu s viceprvakom lige


Malonogometaši Šipovače večeras započinju ovogodišnji nastup na najvećem športskom nadmetanju u Ljubuškom - Ligi mjesnih zajednica.

Šipovača će na Centru malih športova u Ljubuškom odmjeriti snage s prošlogodišnjom finalistom i viceprvakom lige, ekipom Cerno/Miletina/Crnopod. Susret je na rasporedu s početkom u 22 sata. C/M/C je kao lanjski finalist veliki favorit, pogotovo ako se uzme u obzir da za Šipovaču iz objektivnih razloga večeras neće moći igrati čak trojica standardnih igrača, no, to svakako ne znači da Šipovača neće pokušati ostvariti pozitivan rezultat.

Podsjetimo, nakon desetljeća neuspješnih rezultata, među kojima su nerijetko bilježeni i veoma visoki porazi, a potom i kraće pauze, Šipovača u posljednje vrijeme bilježi sve bolji rezultat. Lani je to bilo četvrtfinale s Teskerom u kojem su samo minute dijelile tim od plasmana u završnicu.

Kad je riječ o sastavu koji brani boje svoga sela, on je gotovo identičan prošlogodišnjem, uz jednu prinovu. Podsjetimo, Šipovača je voljom ždrijeba smještena u skupinu B u kojoj će u već spomenutu momčad C/M/C odmjeriti snage s još Prologom, Vašarovićima, Teskerom i Ljubuškim 2.

Inače, Liga MZ Grada Ljubuškog započela je sinoć u kojem su u ligi mladih Ljubuški i Cerno/Miletina/Crnopod odigrali bez pogodaka, dok su u ligi seniora Veljaci/Orahovlje poraženi od ekipe Humac 2/Lisice s 2:4 (2:1), a Crveni Grm je slavio nad sastavom Vitina 2/Otok s visokih 4:0.

Raspored utakmica za večeras, 20. srpnja:
20:15 Otok/Grabovnik - Radišići (B16)
21:00 Studenci - Ljubuški 1 (AS)
22:00 Cerno/Miletina/Crnopod - Šipovača (BS)

Objavi komentar

0 Primjedbe