Šipovača i Prolog podijelili bodove, Mile Herceg pogodio gol Šipovače u posljednjim sekundama utakmice


Da nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj potvrdio je i sinoćnji ogled dvije ekipe sa zapada Ljubuškog - Šipovače i Prologa.

U okviru 2. kola skupine B 20. Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Ljubuškog Šipovača i Prolog na Centru malih športova u Ljubuškom odigrali su neriješeno 2:2 (1:0).

I ovaj put nekompletna Šipovača nasuprot sebe je sinoć imala izrazito motiviranu ekipu što se vidjelo već od samog početka zanimljivog susreta.

Šipovača je imala vodstvo od dva pogotka razlike golovima dva Ivana Grbavca, no prvo je za Prolog pogodio Ivan Herceg, a potom i u zadnjim sekundama utakmice Mile Herceg za konačnih 2:2 i podjelu bodova.

Nakon dva kola naši imaju jednu pobjedu i jedan neriješen ishod što ih još uvijek drži u samom vrhu ljestvice nakon nepotpunog drugog kola. S druge strane, osvojenim bodom u zadnjim sekundama susreta i to prvim iz dvije utakmice, Prolog je ostao u igri za prolazak skupine.

Idući susret Šipovača igra u ponedjeljak, 29. srpnja (22:00), a protivnik je Ljubuški II, dok će isti dan s početkom od 20:15 i mladi Šipovače/Vojnića koji će odmjeriti snage sa Studencima.

ŠIPOVAČA – PROLOG  2:2 (1:0)
Strijelci: (1:0, Ivan Grbavac 14'), (2:0, Ivan Grbavac 21'), (2:1, Ivan Herceg 29'), (2:2, Mile Herceg 40').

Raspored za ponedjeljak, 29. srpnja:
20:15 Studenci - Šipovača/Vojnići
21:00 Ljubuški I - Vitina II/Otok
22:00 Ljubuški II - Šipovača

Objavi komentar

0 Primjedbe