Igralište u Šipovači prekrila tama

Sportski Centar "Luke" u Šipovači ovih dana proživljava najteže trenutke od svog postanka. Na njemu nema više malonogomoteša, nema igre, nema ni mladih mama, nema ni dječje vriske, a razlog tome je iskapčanje električne energije zbog neisplaćenih dugovanja prema Elektroprivredi HZHB koje se dogodilo u petak tokom dana.


Ovim činom malonogometaši Šipovače i Vojnića, cjelokupna mladež Šipovače, kao i svi žitelji Šipovače su zgroženi na Mjesnu Zajednicu i s nestrpljenjem očekuju da proradi rasvjeta na igralištu, ali kako stvari stoje "svjetlo na kraju tunela je miljama daleko". Naime, igralište je u nadležnosti Mjesne Zajednice, ali potrošena električna energija se vodila na imenu pojedinca, mještanina na čijem se "satu" našla i rasvjeta zaseoka u kojem živi. Sve je bilo u redu dok igralište nije ostalo bez struje, a sad optužbe frcaju na sve strane i traži se krivac za ovakav "strujni bućkuriš" u kojem, ni kriva ni dužna, ispašta mladež Šipovače i malonogometaši koji više nemaju gdje igrati.

Vodstvo Mjesne Zajednice je obećalo mještanima da će problem riješiti u roku od dva tjedna, ali ni mladi ne miruju jer im je ,kako kažu, dosta dugogodišnjih ispaštanja zbog tuđih grijeha te su odlučni u svojim namjerama. Tako su na igralište postavili transparent na kojem piše "STRUJU NAM VRATITE ILI ĆETE DA GLASOVIMA PLATITE".

I dok seoska vlast traži rješenje problema mladež najavljuje nove korake u svojoj borbi za svjetlo na igralištu te poručuju da neće odustati od svojih aktivnosti u budućim danima jer nemaju povjerenja u vodstvo Mjesne Zajednice i da ih u tome podržava tajna organizacija Anonymos Revolucionare. Isto tako, mladež Šipovače ovim putem poručuje svim političkim strankama i kandidatima na skorašnjim izborima da će glasati za onu stranku ili kandidata koji im riješi novonastali problem, te ih pozivaju uz poruku: "MALO NAS JE,AL NAS IMA,I ZATO GLASNO KAŽEMO SVIMA-TKO NAM STRUJU VRATI TOME ĆEMO SVOJ GLAS DATI"

Objavi komentar

0 Primjedbe