Mladež Šipovače: "Predsjednik MZ-e laže"

Zgroženi činjenicom da predsjednik MZ-e obmanjiva javnost lažnim izjavama odlučili smo progovoriti o ovim nemilim događanjima...

O prosvjedima...

Kao što svi znate na igralištu u Šipovači nema rasvjete već mjesec dana. Vodstvo MZ-e je obećalo riješiti problem u roku od dva tjedna ali svoje obećanje su pogazili te smo bili primorani na reakciju, pa smo se odlučili za prosvjede. Ovo obećanje je bilo još samo jedno u nizu obećanja koja nisu ispunjena. 

Velika je laž da se na prosvjedima skupilo par pojedinaca onih koji ne igraju igraju nogomet, kako kaže predsjednik MZ-e. Istina je da je na prosvjede došla većina šipovačke omladine kao i dio iz Vojnića koji s nama redovito igra mali nogomet.

Još jedna u nizu laži od strane predsjednika MZ-e je ta da je ovaj prosvjed bio predizborna aktivnost. Prosvjedovanje Šipovčana nije nikakva predizborna aktivnost, već isključivo protiv rada MZ-e koja ne poštiva potrebe šipovačke mladeži kao i općenito svih mještana. Ovim putem poručujemo da ne radimo za niti jednu stranku, naprotiv većina prosvjednika su članovi HDZ-a BiH, koji je također na vlasti u našoj MZ.

Predsjednikove lažne izjave

Razočarani smo djelima MZ-e koja se služi ucjenama, lažima i prevarama. Najnovija ucjena je došla ovih dana u kojoj nam predsjednik MZ-e poručuje da nam struju neće vratiti dok ne uklonimo natpise na igralištu, (ti natpisi su se pojavili prije prosvjeda i mi im nismo autori) a o ovoj ucjeni mogli ste čitati u Dnevnom listu.

Isto tako svakodnevno doživljavamo napade od strane predsjednika MZ-e koji se svim silama trudi da nas spriječi u našim ciljevima. Jedan od primjera ovome je prijava policiji nekoliko prosvjednika a dotični predsjednik u to vrijeme je boravio u RH-oj.

Poruka šipovačke mladeži:

Mi, Mladež Šipovače ovim putem poručujemo cjelokupnom vodstvu MZ-e da od naših zahtjeva nećemo odustati i da ćemo se boriti do kraja u svojim naumima, koliko god se vi trudili da nas ušutkate na razne načine...

Pitamo se hoće li se sa našim igralištom dogoditi ista sudbina koja je zadesila nekad centar sela - Popovaču?

U ime svih nas srdačno Vas pozdravlja predsjednik Mladeži Šipovače!

Šipovača Portal je primio ovo pismo na e-mail i mi se ograđujemo od bilo kakvih veza sa ovim tekstom.

Šipovača Portal
30.09.2012.




Objavi komentar

5 Primjedbe

  1. Svaka čast omladino selo vas podržaje!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Podrška za mladiće...,pozdrav iz Mostara

    OdgovoriIzbriši
  3. A šta misliš ko je ovo sve napravio i uradio i preko koga je urađeno!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. neznamo mi , aj nas ti prosvijetli ....

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)