Dobroslav Bukmir prisegnuo Općinskom vijeću

Kako je i bilo najavljivano, vijećnik HDZ 1990 Dobroslav Bukmir potpisao je tekst prisege Općinskom vijeću na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Ljubuški.
Podsjećamo, Bukmir je u O.V. došao umjesto Borke Herceg-Lukenda koja je ministrica pravosuđa u Vladi ZHŽ-a.

Sjednica je protekla dosta mirno a već na prvom aktualnom satu novog saziva Općinskog vijeća naš mještanin je pokazao da neće biti samo promatrač na sjednicama, pitao je načelnika šta će biti od obećanja zvanog  "Asfalt",  kojim su se trebale asfaltirati ulice u Šipovači i u vezi poljoprivrede - šta je s novcima iz proračuna koji su trebali biti preusmjereni za izgradnju plastenika i dokle je došla procedura u vezi šteta od elementarnih nepogoda.
Načelnik je obećao novi asfalt početkom proljeća a kao krivca neasfaltiranja naveo je izvođača radova s kojim je raskinut ugovor; što se tiče novca za izgradnju plastenika rekao je da su zastali u proceduri ali će se to nadoknaditi u idućem proračunskom razdoblju a što se tiče šteta naveo je da je općina uradila svu potrebnu proceduru.

I u ovom,kao i u prošlom četverogodišnjem mandatu u Općinskom vijeću Šipovača ima dva predstavnika, koji će (nadamo se), zastupati, zalagati se  i braniti interese Šipovače kad god se za to ukaže prilika i kad god to bude potrebno.

A dugoočekivani asfalt ćemo morati čekati do proljeća ako ne bude po onoj "Obećanje ludu radovanje" !

Objavi komentar

0 Primjedbe