Šipovčani pokorili Sarajevo

Tijekom protesta poljoprivrednika, koji su se jutros okupili ispred zgrade Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH u Sarajevu, došlo je do fizičkog obračuna između poljoprivrednika i predstavnika dijela poljoprivrednika koji ne učestvuju u protestima.

Policija spasila Avdu Muslimovića


Do usijanja situacije je došlo nakon što se među prosvjednicima pred zgradom Ministarstva pojavio predsjednik Saveza poljoprivrednih udruženja FBiH Avdo Muslimović što je izrevoltiralo poljoprivrednike koji su za njim uzvikivali „lopove“ i „Lijanovićev čovjek“, te ga i fizički napali.

Naime, nakon što je Muslimović došao među prosvjednike,prosvjednicima Šipovčanima je "prekipjelo" te ga je član Upravnog odbora Seljačkog saveza Dobroslav Bukmir verbalno napao i odgurivao. Njemu se priključio veliki borac za prava poljoprivrednika Grgo Živkušić koji ga je pokušao uhvatiti i savladati jednim od svojih hrvačkih poteza u stilu najvećeg majstora borilačkih vještina. Grgo je u svom stilu bio brži i od policije, neprijatelja je ščepao i činilo se da za Muslimovića nema spasa, s jedne strane Bukmir je bio spreman protivniku zadati završni nokaut udarac, a s druge strane Grgo je povlačio Muslimovića prema sebi da mu pokaže svoje umijeće u borilačkim vještinama.

Dok se cijeli obračun odigravao u sekundama, gledatelji-navijači su skandirali :"Udri ga!" i "Dr¨ž te lopova!"

Veći fizički obračun krajnjim naporima spriječila je policija,koja je na jedvite jade uspjela Muslimoviću sačuvati živu glavu usred Sarajeva a poljoprivrednici se izjavili da će „provaliti u zgradu Ministarstva“ ukoliko Muslimović ne bude „uklonjen“.

Nakon što se situacija donekle smirila, poljoprivrednici su odlučili prekinuti protest do 21. siječnja kad očekuju sastanak s predsjednikom FBiH Živkom Budimirom. U međuvremenu poljoprivrednici su najavili podnošenje krivične prijave protiv ministra.

Današnjim dešavanjima poljoprivrednici su pokazali da neće odustati od svojih zahtjeva, dokazali su i ministru Lijanoviću da mu se ne piše dobro ako se nađe u blizini poljoprivrednika a pogotovo poljoprivrednika iz Šipovače. Jer, koja bi to vojska spasila Lijana kad bi se našao u raljama hrabrih Šipovčana koji su danas bili odlučni i odlični u borbi protiv lopova i kriminalaca?!

Video zapis junačkog obračuna naših Šipovčana pogledajte OVDJE 

Foto:  



Objavi komentar

3 Primjedbe

  1. ahahahhahaa Grgo Velin, kraljina :DD

    OdgovoriIzbriši
  2. Grgu među mladež kad budu radili prosvjed protiv M.Z. :P

    OdgovoriIzbriši
  3. grgo kraljina najopasniji covik u sipovači

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)