UZAVRELE STRASTI: Šuplja Stina podiže prašinu svojim novim hitovima

Iako je premijera novih hitova Šuplje Stine tek za dva mjeseca, kada će ovaj bend bend održati koncert, nove skladbe su već izazvale prve reakcije.

"Šuplja Stina" - megapopularni rock-pop bend osnovan još za vrijeme Jugoslavije na čelu sa glavnim frontmenom grupe, legendom Šipovače i hercegovačke glazbene estrade Vešom Vukojevićem, je specifičan bend koji svojim pjesmama govori o zbivanjima u Šipovači a produžetak te tradicije su tri nova hita koja su već sada podigli prašinu među mještanima.

Naime, na koncertu, uz nadaleko poznate stare hitove, na repertoaru će se naći i novi za koje već mjesecima vlada veliko zanimanje. Zbog ogromne znatiželje obožavatelja, članovi Šuplje Stine odlučili su pustiti u javnost par stihova novih pjesama. Čim su ugledali svjetlost dana, stihovi su izazvali opće oduševljenje fanova Šuplje Stine koji s nestrpljenjem broje dane do koncerta kada će biti premijera novih hitova.

Iako je Šuplja Stina sa svojih par stihova izazvala opće oduševljenje i veliko iščekivanje koncerta svih fanova koji su željni čuti pjesme u cijelosti, ima i onih koji žele zabraniti izvođenje novih hitova.
Doznajemo kako je par pojedinaca negodovalo zbog novih pjesama te su isti najavili tužbe protiv članova Šuplje Stine u slučaju da nove pjesme dožive svoju premijeru na koncertu. Razlog negodovanja je taj što se nezadovoljni pojedinci "pronalaze" u pjesmama, točnije u par stihova, koji niti ne spominju imena nezadovoljnika, pa je svima nejasno kojom su čarobnom formulom isti zaključili da pjesme, kao što tvrde, govore o njima.

Članovi Šuplje Stine ne mare za moguće tužbe te dodaju da ih ništa neće spriječiti da otpjevaju najnovije hitove koji ne vrijeđaju nikoga nego pjesmom govore o nedavnim zbivanjima u Šipovači.
Svi nastupi ovog benda izazovu veliko zanimanje javnosti. Podsjećamo, za "Noć Šipovčana", organizatori su prekinuli njihov nastup jer je glavni frontmen Vešo prisutnima prenio pozdrave od Šipovačkih revolucionara. Prekid nastupa je izazvao opću lavinu negodovanja prisutnih, te je ovaj događaj bio top tema općine sljedećih dana.

Mnogobrojni fanovi s nestrpljenjem očekuju koncert, pojedinci uzavrelih strasti žele spriječiti promociju novih hitova a Šuplja Stina radi posljednje pripreme za nastup - spektakl je zajamčen!

Objavi komentar

1 Primjedbe

  1. Vešo ne daj se. Šuplja Stina je ponos naše Šipovače.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)