Ekskluzivno: Nova metoda pranja mladog krumpira

Iako su pranje mladog krumpira doveli gotovo do savršenstva, poljodjelci Šipovače i Vojnića iz dana u dan pronalaze nove načine pranja te gomoljaste biljke. Da su perači mladog krumpira uistinu puni novih ideja uvjerili smo se i ovaj put.

Naime, pored najrasprostranjenije metode - prskanja krumpira "šmrkom", zatim polijevanja, pa sve do najbrutalnije - pranje krumpira u mješalici za beton, perači mladog krumpira svoje zanimanje su obogatili najnovijim načinom - plivanjem krumpira.

Izumitelj ove metode je iskusni perač mladog krumpira Vladimir Vukojević "Vlado". Iako je usavršio sada već stare metode pranja, Vlado je sa kolegom Dragom Grbavcom odlučio krumpir prati na drugačiji način. Na ideju o novom načinu pranja je došao zbog toga što prethodnim metodama nije bio u potpunosti zadovoljan - prilikom pranja krumpir bi se znatno oštetio, a metode u kojima se mladi krumpir oštećuje malo ili nimalo zahtijevale su dosta utrošena vremena.
Svojom inovacijom je i više nego zadovoljan jer su oštećenja krumpira svedena na minimum, a sami proces zahtjeva manje utrošena vremena od ostalih metoda.

"Plivanje krumpira" je metoda koja je za veoma kratko vrijeme postala hit među peračima mladog krumpira koji izumitelja Vladu već sada favoriziraju ispred dosad nenadmašnih perača mladog krumpira Željka Bebeka "Rajkića" i Zdenka Grbavca "Ćele".

A o kakvoj metodi je riječ provjerite u sljedećem videu kojeg vam donosimo sa lica mjesta gdje su Vlado  i Drago prezentirali inovaciju:


Objavi komentar

2 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)