Mala Šipovača i Red Hot Anonymos Girls prvaci

Sinoć je finalnim utakmicama završena Malonogometna liga mladih "Šipovača".
Prva finalna utakmica igrala se u ženskoj konkurenciji u kojoj su se sastale ŠIPOVAČKE LAVICE i RED HOT ANONYMOS GIRLS. Rezultat je glasio 0:3, a sva tri gola za RED HOT ANONYMOS GIRLS postigla je Valentina Grbavac.

U drugoj finalnoj utakmici sastale su se muško ekipe Mala Šipovača i Velika Šipovača. Već u prvim minutama Mala Šipovača dolazi u vodstvo od 3:0 igrajući "tiki-taka" taktikom koju je njihov trener Gento Herceg doveo do savršenstva. Trener Velike Šipovače Drago Grbavac pokušava naći rješenje za veličanstvenu igru protivnika u dugim dodavanjima u čemu donekle i uspijeva te se na poluvrijeme odlazi rezultatom 5:2.
U drugom poluvremenu ista slika kao i u prvom - "tiki-taka" gospodari terenom a Velika Šipovača i dalje pokušava dugim dodavanjima te utakmica završava rezultatom 9:3. Veliki hendikep za Veliku Šipovaču bilo je neigranje njihovog kapetana i najboljeg igrača Ivana Grbavca. Trener Drago Grbavac imao je problema sa slaganjem postave u drugom poluvremenu, ali je u stilu velikog nogometnog stručnjaka, što Drago svakako jest, sa svojim borbenim igračima mnogobrojnoj publici pokazao kako se igra i kako se bori za svoj zaselak i u najtežim trenutcima. Velika Šipovača se hrabro i junački borila cijelu utakmicu što je za svaku pohvalu.
Iako se igralo finale, utakmica je prošlo u fer i korektnoj igri u kojoj suci Nikola Ćutuk i Milan Bebek nisu dodijelili niti jedan žuti ili crveni karton.

Kada su utakmice završile, finalistima su podijeljene medalje, a tu čast je dobio Mijo Bebek "Strašni", bubnjar Šuplje Stine, kojeg su sinoć navijači Male Šipovače jednoglasno izabrali za svoga predsjednika.
Valja istaknuti kako se na igralištu Luke okupilo preko dvjesto navijača koji su gromoglasnim navijanjem bodrili svoje timove. Zvuk bubnjeva, trubi, vuvuzela i udaraljki "orio" se Šipovačom cijeli dan pa do dugo u kasne noćne sate. Bila je to navijačka atmosfera kakva se dosad nije dogodila u Šipovači. Navijača groznica je počela kada su navijači obadviju ekipa dva sata prije početka utakmice, organizirano s autima kružili Šipovačom, te je već tada svima bilo jasno da će na samoj utakmici navijači prirediti spektakl koji će se dugo pamtiti.
Ekipe Velike i Male Šipovače ovim putem se zahvaljuju svojim sponzorima: Miroljub Vukojević, Srećko Herceg, Vinko Bebek, Mate Bebek i Gento Herceg.

Navijači Male Šipovače ovaj tjedan pripremaju veliku feštu u čast njihovoj ekipi koja je na čelu sa trenerom Gentom Hercegom, kojeg su od milja prozvali "TIKI-TAKA" postala suvereni vladar šipovačkog nogometa.


















Objavi komentar

9 Primjedbe

  1. di je "sef stranke" u svemu ovome,ja ga nidje ne vidim :O

    OdgovoriIzbriši
  2. Tako je treba politiku eliminirat iz sporta ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. ništa oni nebi bez onih iz ljubuškog ante luke filipa i Jakova :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neka ste vi zadovoljni sve ostalo je nebitno...hahahaha

      Izbriši
  4. a valenttina je u vezi sa tobom milane

    OdgovoriIzbriši
  5. Slike govore vise od tisucu rijeci , pogledaj samo "suce" koda su posli na gay pride :p

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a jesi peder 100% kad pises "gay pride".
      Inace, sve pohvale sto je turnir bolji u odnosu na lani barem duplo i sto ste politiku tj. predsjednistvo ekspresno eliminirali.

      Izbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)