Mala Šipovača potopila Banju na Lukama

Sinoć su na rasporedu bile dvije utakmice Malonogometne lige mladih "Šipovača".
U prvoj utakmici sastali su Banja i Mala Šipovača. Željni da im se revanširaju za prošlotjedni poraz (u njihovoj međusobnoj utakmici koja je odigrana prošli vikend, Mala Šipovača je slavila rezultatom 8:4), igrači Banje puni samopouzdanja napadački ulaze u utakmicu. Nakon par minuta izjednačene igre, trener Male Šipovače, Gento Herceg svojim igračima daje zadatak igranja tiki-take i za par trenutaka njegov tim je vodio 2:0. U redovima Banje tada nastupa totalno rasulo - razočarani zbog rezultata, nemoćni pred protivnikom i bez ideje koja bi donijela preokret izgledaju potpuno neprepoznatljivo na terenu. U tim trenucima, njihov trener Slaven Bebek, kao i njihovi navijači, pokušavaju ih nagovoriti na borbu do posljednje sekunde. Iako je "parao" grlo vičući na igrače i pokušavajući sa raznim taktikama šipovačkog nogometa, Slaven nije našao rješenje za tiki-taku Male Šipovače koja istovremeno trpa njihovu mrežu.

U drugom poluvremenu nastavlja se golijada Male Šipovače u režiji četvorice braće Bebek koji su postigli prvih 10 golova - Jakov (4), Luka (3), Ante (2), Filip (1). Do kraja meča pala su još 3 pogotka a konačni rezultat je glasio 12:1 za Malu Šipovaču, što je najveća pobjeda nekog tima od osnutka takmičenja.
Tiki-taka je potopila Banju, izazvala razočarenje njezinih igrača i navijača, te je kriva za prve prolivene suze otkada je ovog takmičenja. Tiki-taka je unijela rasulo u redove Banje - igrači krive jedni druge za teški i sramotni poraz kakav nije doživio ni egzotični Tahiti protiv svjetske velesile Španjolske, ali su ostali i bez trenera. Još uvijek je nepoznato jesu li igrači dali otkaz Slavenu ili je on sam napustija "potopljeni Titanik".
I naposljetku, tiki-taka je kriva što Banju nećemo vidjeti u finalu ovog takmičenja. Naime, nakon ove utakmice, Banja je trebala igrati protiv Velike Šipovače, ali su njezini igrači odlučili napustiti takmičenje kada su shvatili da su nemoćni protiv taktike koju je trener Gento Herceg doveo gotovo do savršenstva.

Nakon Vojnića i Banja je odustala od takmičenja zbog loših rezultata. Ovaj njihov potez je još jednom dokazao da za njih ne vrijedi pravilo "važno je sudjelovati". Obe ove ekipe bi se trebale ugledati na Malu Šipovaču i Veliku Šipovaču. Mala Šipovača je na početku turnira doživjela dva poraza ali se nisu predavali niti su za poraze krivile nekog drugog osim sebe. Njihov trener je osmislio novu taktiku tima s kojom su došli u finale. Sjetimo se prošle godine i igara Velike Šipovače. Većinu utakmicu su bili "na knap" s igračima, ali velikom borbenošću stigli su do finala.

Finale između Male Šipovače i Velike Šipovače na rasporedu je u nedjelju, 21. srpnja u 21:00 h.

Objavi komentar

15 Primjedbe

  1. bogati vidi ovi mali šipovčana banjari se usrali ko grlice

    OdgovoriIzbriši
  2. BANJA NIJE ODUSTALA I IFRAT ĆE U SUBOTU!!!i nije mala šipovača nego Ljubuški JE IGRAO PROTIV BANJE!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lipo li je sinoc bilo biti navijač sipovace male. banjari nisu znali kud okrcu,izvode aut lopta ulazi u gol i vicu gol,dirnula je loptu stativu,hehehe. kasnije bi jedni igrali protiv donjih al presudili stariji sto se ukakili naših igrača i napustili takmicenje a tek kad je jedan pocea plakati
      u subotu banja radi prijateljsku utakmicu sa Kascem,,, trener im nasa protivnika po mjeri
      ajmo sipovaca mala,najbolji smo,najjaci smo.

      Izbriši
    2. lipo li je sinoc bilo biti navijač sipovace male. banjari nisu znali kud okrcu,izvode aut lopta ulazi u gol i vicu gol,dirnula je loptu stativu,hehehe. kasnije bi jedni igrali protiv donjih al presudili stariji sto se ukakili naših igrača i napustili takmicenje a tek kad je jedan pocea plakati
      u subotu banja radi prijateljsku utakmicu sa Kascem,,, trener im nasa protivnika po mjeri
      ajmo sipovaca mala,najbolji smo,najjaci smo.

      Izbriši
    3. Kako vas nije sramota vaših godina pa ko zadnje pičke odustajete????????????????????????

      Izbriši
  3. samo banjari placu nakon poraza .

    OdgovoriIzbriši
  4. kako je ovo presednik moga dopustiti da njegovi odustanu? Sad ce svi najebati od prve dame. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. mi se nismo ni branili

    OdgovoriIzbriši
  6. naka sre i vi dobili nekog bar jednom

    OdgovoriIzbriši
  7. kakvo je tako je bar nema banje....

    OdgovoriIzbriši
  8. pobro gadi mi se gledat ovako finale!

    OdgovoriIzbriši
  9. jadni sudac vam navija za malu š.jer nema nitko drugi nije mala š.igrala protiv banje vec ljubuški jer su svi iz ljub zabili golove..ha-ha-haa.nemojte srat previse vi ste zadnje mjesto..a banja igra u subotu

    OdgovoriIzbriši
  10. izgleda da neko iz banje,navija za malu šipovaču SUDAC !!!!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)