Najava: Finale Malonogometne lige mladih "Šipovača"

U nedjelju, 21. srpnja odigrat će se finalne utakmice Malonogometne lige mladih "Šipovača" na igralištu Luke. Prva finalna utakmica je na rasporedu u 20:15 sati, a u kojoj se sastaju ženske ekipe ŠIPOVAČKE LAVICE i RED HOT ANONYMOS GIRLS. Nakon njih, u 21:00 sati na teren će istrčati dvije najbolje ekipe u muškoj konkurenciji - Mala Šipovača i Velika Šipovača.

Mnogobrojni navijači Velike i Male Šipovače najavljuju spektakl na igralištu Luke, te navijanje kakvo dosad nije zabilježeno na ovim područjima. Bubnjevi, trube, vuvuzele, udaraljke, dimne bombe, vatromet - sve je spremno za spektakularno finale i feštu "do zore".

DOBRODOŠLI !


Objavi komentar

4 Primjedbe

  1. Finale se neće igrati - Zlatan je najavija da će uletit na teren i neće dati da se odigra meč pošto je bisan ko ris zato jer mu nema Banje u finalu. Koji je to car.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakav ris, on je miš kojeg njegova mačka gonja. Nesmi on ništa,pripadnut je sam od sebe a Šipovčani mu poručili da će biti masakra.

    OdgovoriIzbriši
  3. Povrh svega ovoga većina Ljubušaka vrlo dobro zna da se u istom prostoru nalazi i info klub u vlasništvu Ivana Bebeka, no isti nikome neplaća naknadu za korištenje tog prostora, a valjda bi i to trebalo nekako regulirati? Ili ćemo vječno glumiti „divlji zapad“?



    Izbornik



    Aktualnosti





    Prijava na NEWSLETTER
    Email adresa:

    Poduzetnik
    Naziv:

    HRVATSKA KNJIŽNICA LJUBUŠKI LJUBUŠKI
    Skraćeni naziv: HRVATSKA KNJIŽNICA LJUBUŠKI LJUBUŠKI
    ID broj: 4272147200000
    Oblik organiziranja: 12
    Šifra djelatnosti: 92.511
    Vl. opis djelatnosti: Djelatnost biblioteka
    Kontakt podaci
    Adresa: A.ŠIMIĆA BB.
    Mjesto Ljubuški
    Poštanski broj: 88320
    Županija/kanton: Zapadno Hercegovačka
    Telefon: 039-832-568
    Osoba za kontakt: BEBEK IVAN

    OdgovoriIzbriši
  4. Čujem da će Zlatan ako mu propadne plan neodigravanja finalne utakmice popustiti i doniti medalje,ali medalje i banji koja je odustala. onda nek donese medalje i nama.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)