Šipovački nogomet: POVRATAK OTPISANIH

Nakon nekadašnjih "Bijelih Labudova" koji su bili ponos cijele Šipovače prošlog desetljeća kada su nastupali na turniru u Ljubuškom, nastupilo je sušno razdoblje za naš nogomet. Ipak, par godina kasnije, 2010. na ljubušku nogometnu scenu vratila se Šipovača sa mladim snagama koje je predvodio član "Labudova" - trener Drago Vukojević "Ćuro". Nogometna euforija je zahvatila Šipovaču, a ekipa je od milja prozvana "Zmajevi". Da je svaki početak težak, uvjerili su se Zmajevi završivši na posljednjem mjestu ljestvice, ali sa jednom pobjedom koja je ulijevala nadu da će sljedeći put biti bolje. U ljeto 2011. opet se otišlo na turnir - ovaj put pod nadimkom "Sportski Spomenici". Ekipa osvoja samo jedan bod zauzevši opet posljednje mjesto ljestvice. Prošle godine, Šipovača također nastupa na turniru u dosta izmijenjenom sastavu u odnosu na prethodne godine. Ekipa Apocalipsa je doživjela pravi debakl upisavši sve poraze a Šipovača postala vječni fenjeraš.
Bijeli Labudovi, Zmajevi, Sportski Spomenici i Apocalipsa su svojim nastupima pisali povijest šipovačkog nogometa. 

I ove godine Šipovača nastupa na turniru u Ljubuškom jer se desio povratak otpisanih koji nisu dopustili da se ugasi tradicija šipovačkog pohoda na Ljubuški. Otpisani su svjesni da je za Šipovaču "rezervirano" zadnje mjesto u skupini, ali vjeruju u čudo i bijeg sa dna ljestvice. Okupljen je dream-team za kojeg mnogi vjeruju da će preporoditi Šipovaču te joj donijeti barem pretposljednje mjesto u skupini.
A da vjera u ovu ekipu nije bajka, uvjerili smo se ovih dana kada je ekipi od strane pojedinca upućen zahtjev za njegovim imenovanjem na mjesto "direktora reprezentacije". Iako su bili suočeni sa ucjenama, Otpisani su ovaj zahtjev odbili ne želeći uništiti harmoniju koja vlada u timu.

Šipovača se nalazi u skupini D u kojoj su još: Lipno, Humac, Ljubuški 1, Ljubuški 2 i Orahovlje, a prvu utakmicu igra sa Humcom u srijedu u 21:00 h.

Sastav ekipe:

igrači - Željko Bebek, Slaven Bebek, Ante Bebek, Mirko Bebek, Slaven Bebek, Milan Bebek, Nikola Ćutuk, Blago Živkušić, Matej Živkušić, Branimir Vukojević, Dario Grbavac, Alen Grbavac, Ivan Grbavac

predstavnik ekipe - Gento Herceg

izbornik - Drago Vukojević "Ćuro"

Objavi komentar

27 Primjedbe

  1. a naša si ekipu za svijetlat obraz! HA HA HA

    OdgovoriIzbriši
  2. Sta je to bilo sa nesuđenim direktorom Zlatanom
    Boze bogati budale

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zamislija ako je PLATINI da je i MICHEL

      Izbriši
  3. naj veće zlo šipovace je milan i ekipa oko njega sta su ucinili uradili napravili za šipovaču sem da su je osramotili di su stigli kako iko razuman more čitat sta ta budaletina pise on da nije budaletina okanija bi se sramocenja svog sela u opcini i sire nek nadje jedno selo di seljani pljuju po sebi to je jadno i bijedno

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MILAN JE CAR ŠIPOVAČE.

      Izbriši
    2. Teško je naći selo di seljani pljuju po sebi. Zašto? Zato što je u tim selima teško naći neko zlo ravno presedniku sela i comp. Problem Šipovače je sadašnja seoska vlast,svi oni skupa. Oni skupa štete više selu nego sam Zlatan. Zlatan vuče sebi,svojim interesima i svome džepu i uvik protiv onih koji se ne slažu s njim a ovi ga ne sprječavaju u tome a tako selo naprid nemere.
      GLAVNI I ODGOVORNI KRIVCI SU: ŽARKIĆ,BRANKO,BUCO,DAĆO I OSTALI

      Izbriši
    3. Ko triba da radi nešto za selo - vi iz vlasti kojima funkcija nalaže zalaganje za Šipovaču, koji raspolažete proračunom i odlukama upravljate MZ ili mladi koji se bune zbog toga što ne radite ništa za Šipovaču nego samo za vlastiti džep?

      Izbriši
    4. koji mladi ljudi jadou kad ste nesto otrsili ocistili kakvu akciju organizirali a ovi sto "nista nerade"su svi prvi kad se nesto trsi krpi cisti samo znate "lajat"sram da vas bude

      Izbriši
    5. Još jedan dokaz kakav je vladajući režim. Da bi opravdali sebe hučete na mlade. Naši mladi trebaju biti primjer društvu u cjelini jer su smogli snage suprostaviti se tiraniji od strane seoskih vladara.
      A vi iz vlasti masno naplatite svaku vaš nazovimo rad. Nemožete se dogovoriti oko ničega, niste funkcionalni uopće i pored svega optužujete mlade.
      Svak bi iole pametan odstupija davno ali vas većina neće pošto znate da tribate "okrečiti zamazano" od danas pa godinama unatrag.
      Ako je Zlatan problem sela,a očigledno je,postoje načini da se problem rješi. Dovoljne su 4 ruke. Nikome od vas on nepaše ali niko neće da ga smjeni jer bi onda selo bilo mirno ali bi vi bili u problemu kad bi se klupko počelo odmotavati jer bi se Zlatan tija revanširati vama pod uvjetom kad nebi sebi presudija prilikom svoje smjene.

      Izbriši
  4. Samo igrajte nek se za selo čuje barem po nečem dobrom kad nas vlast sramoti........... Gori su od Ante stotinu puta

    OdgovoriIzbriši
  5. ANONYMOS REVOLUCIONARE20. srpnja 2013. u 14:53

    Forca revolucionari

    OdgovoriIzbriši
  6. ovo banja nastupa nije sipovaca,sta vam je! jer u sipovaci nema ko sutnit loptu osim vese!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Banja, Mala Šipovača i Velika Šipovača su 3 zaselka koji skupa tvore ŠIPOVAČU.
      Pa kad kažeš da nema ko šutnit loptu u Šipovači znaj da to podrazumijeva i Banju.

      Izbriši
  7. bog je stvorija covika i njemu glavu u kojoj bi tribala biti pamet .a ovi u banji izgleda da toga nemaju .forca milan....

    OdgovoriIzbriši
  8. nisu svi banjari takvi zato nas nemoj u mnozini govoriti

    OdgovoriIzbriši
  9. GADI MI SE NA OVE STO NISU IZ BANJE!

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako vas nije sramota raditi podile, nebi da smo Mostar pa da se dilimo na zapadni i istočni?!
    Mi smo malo selo i svaka podila je nepotrebna, bezvezna i bezobrazna. Najgori ste vi koji selo dilite na zaselke, onda zaselke na ulice, pa ulice na klanove i čopore. Vi mrzite sami sebe do podne a od podne cili svit.

    OdgovoriIzbriši
  11. jedan je podjela BANJA i druga ostatak svijeta nema ih vise!

    OdgovoriIzbriši
  12. A lipi vas đava odnija manite o čemu vi raspravljate , e majku mu j... ko vama dade internet, nije to za svakog !

    OdgovoriIzbriši
  13. vi nemate pojam o ničem, milan je GOVNO koje je došlo u banju sram g abilo puu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. a ti si mu komšija, inače njegov dobar jaran. hihihiihihi

      Izbriši
  14. James Bond od Šipovače21. srpnja 2013. u 12:45

    Naša vlast je tuuuugaaaa. Omladina radi prosvjed - papak kojim upravlja žena šalje policiju na nji. Izbori ADEZEA - papak zove vrh stranke da se Milan ukloni. Igra se nogomet po mraku - papak vrši napade po selu. Svaku akciju mladih papak proba uništiti. Vlast kad nezna šta će vrši podile među omladinom i proba ih zavaditi. Omladina oće na turnir - papak oće da direktor i da izbaci one koji mu nepašu. Papak dođe na igralište pa dici soli pamet. Papak ostaje papak.
    Al neka papka a neka i mladih,da nema njih selo bi nam bilo mrtvački mirno. Ovako je uvik zanimljivo.

    OdgovoriIzbriši
  15. slaven segić radi o dnevnican za 10 maraka a pravi se neko ko pravi papčina

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)