Potukli se ljubuški HSP-ovci i njihovi "oponenti"

Sukobi unutar Hrvatske stranke prava (HSP) BiH, koji tinjaju već mjesecima potpuno su se rasplamsali ove srijede u Ljubuškom gdje je održan Izvršni odbor ovdašnje podružnice HSP-a BiH.

Tijekom jučerašnjeg dana objavljena je informacija kako su u Ljubuškom HSP BiH napustili pet njihovih općinskih vijećnika na čelu s Petrom Majićem, koji je ujedno bio i član Glavnog stana HSP-a BiH, a upravo je Majić imao dosta žestok istup na sjednici Izvršnog odbora podružnice Ljubuški obrušivši se na stranačko vodstvo na čelo sa dr. Zvonkom Jurišićem. Još žešći istup je potom imao mladi Josip Pavlović, inače predsjednik HSP-ove podružnice u Ljubuškom.

Stanko Primorac - Ćane nasrnuo na Peru Majića

Nakon njega za govornicom se pojavio revoltirani Stanko Primorac - Ćane. Poručio je onima koji su napustili stranku da to ne trebaju činiti, jer su već izbačeni, te se u izljevu bijesa posebno obrušio na Petra Majića nazvavši ga starim udbašem i drugim pogrdnim imenima.

No, Primorac nije tu stao, već je, po kazivanju svjedoka ovih nemilih događaja, otišao korak dalje krenuvši prema Majiću sa željom da ga udari šakom. Majić se u posljednji tren izmakao i izbjegao udarac, premda neki tvrde da ga je Primorčeva šaka "malkice" okrznula!

U sukob se umiješao i Zoran Hrstić, vozač u Elektroprivredi HZHB, kojeg je dr. Zvonko Jurišić zaposlio u ovom Javnom poduzeću, te, navodno, bivšim HSP-ovim vijećnicima Igoru Bradvici i Ivici Vizentaneru zaprijetio smrću ukoliko napuste stranku!

Danas se u Sarajevu održava Glavni stan HSP-a BiH, a kako je krenulo neće biti nikakvo iznenađenje ukoliko se među "pravašima" nastave "šakački obračuni"!

Objavi komentar

0 Primjedbe