Izviđač istopio Čelik, povratak Skauta na tribine

Odlična utakmica, dobra posjeta i atmosfera, ponovni povratak navijačke skupine "Skauti" u dvoranu, trinaest pogodaka Josipa Ereša i naravno nova pobjeda Izviđača, ukratko bi to bio kratki siže s rukometne utakmice između Izviđača i Čelika. Izviđač je od prve minute krenuo silovito i odmah dao do znanja lideru prvenstva da od bodova u Gradskoj športskoj dvorani nema ništa. Kakav je to bio uraganski početak najbolje ga oslikava rezultat 14:6, u korist "Skauta" u 20. minuti. Ponovno je, kao i protiv Sloge, Izviđač letio na krilima krilnih igrača Ereša, Miličevića i Jarka. Od 14 golova, u prvih dvadeset minuta, njihovih je bilo 11. Nakon visokog vodstva, kao da su "Skauti" shvatili da je Čelik samo po plasmanu bolja momčad, došlo je do malog opuštanja, a i Čelik je konsolidirao svoju igru pa se na poluvrijeme otišlo sa samo četiri gola prednosti.

U drugom poluvremenu Čelik je u dva navrata priprijetio približivši se na tri gola zaostatka. Međutim, na takve prijetnje Izviđač je uvijek imao odgovor. U posljednju minutu "Skauti" su ušli s prednošću od devet pogodaka koju Čelik pogodcima Hurem i Dervenčić smanjuje na konačnih sedam.
Trener Mikulić dao je određenu minutažu svim igračima koji su bili na popisu, tako da su posljednjih pet minuta odigrali oni najmlađi.
Pored fantastično raspoloženog Ereša, raspoložen za igru bio je Hrstić, u prvom poluvremenu odličan je bio Miličević, standardno dobar Zeljić, a svi ostali su dali svoj doprinos pobjedi.

U ekipi Čelika Kadić je bio najefikasniji sa 10 pogodaka, a Hurem je pridodao šest.

U sljedećem 14. kolu Izviđač gostuje u Gradačcu.

"Nakon par godina stanke odlučili smo se vratit na tribine, što smo i učinili u subotu 7. prosinca 2013. godine, kada je Izviđač igrao protiv RK Čelika i naravno pobijedio sa 7 golova razlike.
Razlog našeg okupljanja je stanje društvenog života u Ljubuškom koje je već dugo godina gotovo na nuli, dolazak nove uprave koja ima sluha za navijače i želju za povratak publike na tribune.
Pozivamo sve sugrađane, sve obožavatelje rukometa da nam se pridruže na tribini, da svojim glasom dovedemo naš klub do nove titule, ako ne ove godine, onda sigurno dogodine." - poručila je navijačka grupa SKAUTI cjelokupnom ljubuškom puku.


HRK Izviđač - RK Čelik 34:27 (17:13)

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 600.
Suci: Predrag Dejanović i Elvis Marčetić (Prijedor).
Nadzornik: Nedžad Rastoder (Goražde).


HRK Izviđač: D. Šarac (4 obrane), Prskalo (9 obrana), Miličević 4, Ereš 13, Zeljić 5/1, Mandić 1, Bošnjak, Hrstić 4, Vidović 1, Jarak 1, Boras 2/1, I. Šarac 1, Pavlak 1, Mijatović, Grbavac 1, Džolić.
Trener: Dario Mikulić.


RK Čelik: Sirćo (6 obrana), Starčević (2 obrane), Isaković, Ivančev 2, Dervenčić 2/1, Alihodžić, Dervišević, Kadić 10, Begović 2, Jolović 2/1, Rekanović, Begaigić 3, Hurem 6/2.
Trener: Zdenko Antović.

Isključenja: Izviđač 4 minuta, Čelik 8 minute.
Sedmerci: Izviđač 4/2, Čelik 7/4.




Objavi komentar

0 Primjedbe