Nepoznate nindže okupirale nebo nad Vrgorcem

Tjedan dana nakon što je na tvrđavi iznad Vrgorca osvanuo transparent s citatom Mate Svjetskog: "Vrgorčani, vi ste genijalni!", stanovnici Tinova grada i rodnog kraja Mate Šimunovića - Svjetskog, doživjeli su novu atrakciju.

Na nebu iznad grada pojavio se paraglajder koji je letio preko kule Avale, potom kružio nebom iznad Vrgorca s transparentom "Vrgorčani, vi ste genijalni". Nakon pola sata leta na vrgoračkom nebu, letač se spustio u polje Bunina.
Tajanstveni letač koji je jedrio nebom iznad Vrgorca navodno je član anonimne skupine "VRGORSKE NINDŽE", koji po noći pišu grafite i postavljaju transparente s citatima poznatih Vrgorčana - Tina Ujevića, Mate Svjetskog i dr.

Anonimna grupacija VRGORSKE NINDŽE koja se pojavila na društvenim mrežama početkom 12. mjeseca, stječe sve više i više simpatija. U svom uvodnom postu objavili su idući tekst:
"Pozdrav svim Vrgorčanima, Vrgorkama, mladima i starima, svima koji žive sa Vrgorcem u srcu i žele ga podignuti iz pepela.
Mi smo Vrgorske Nindže, pod okriljem noći se borimo za ljepši izlazak sunca nad našim gradom... Bez politike, bez imenovanja, bez želje da se pojedinci uzdižu na račun drugih.. Svi kao jedan, djelujemo pod zajedničkim aliasom, sa samo jednim zajedničkim ciljem: Bolji Vrgorac!
Prihvaćanjem našeg prijateljstva, prihvaćaš i dijeliš našu želju i cilj...
Mi smo VI, bez vaše podrške ne postojimo... Podržite nas, uključite se po potrebi, a ostatak vremena uživajte u pozitivnim promjenama koje lagano kreću..."

Za sada nije poznato imaju li VRGORSKE NINDŽE ikakve veze sa tajnom organizacijom ANONYMOS REVOLUCIONARE čiji nepoznati članovi svojim aktivnostima skreću pozornost na loše stanje u Šipovači te, kako su naveli u svom jedinom obraćenju javnosti nakon osnivanja, pokušavaju zaustaviti seosku vlast od sustavnog uništenja Šipovače i višegodišnjeg manipuliranja njezinim mještanima.

Što reći o ovim aktivnostima osim: VRGORSKE NINDŽE, VI STE GENIJALNI!

Objavi komentar

0 Primjedbe