Turistički bum u Gornjim Radišićima - mještani blokirali cestu

U Radišiće su stigli prvi rupokupači, a očekuje se najezda istih i za vikend. Izrazili su veliko zadovoljstvo uređenjem manjih rupa oko ovih većih kupališnih na cesti, stoga stanovništvo Gornjih Radišića moli susjede mještane Proboja, Lipna te Mostarskih Vrata da prijave smještajne kapacitete poradi napretka ovoga turističkog buma.

Ujedno se zahvaljuje ljubuškim vlastodršcima na izboru Gornjih Radišića za ovako prestižan vid turizma, makar to bilo do izbora kad će opet poćuturiti strojeve za asfalt i natjerati rupokupače da se povuku.

Ovom prilikom najavljujemo svečanu proslavu druge godišnjice povlačenja (Radišićana za …..!) strojeva sa dionice za asfaltiranje odmah dan nakon izbora (koja ažurnost).

Mještani blokirali cestu prema Mostarskim Vratima

Večeras u Gornjim Radišićima, u zaseoku Humovača okupilo se oko pedesetak ogorčenih građana i blokiralo put prema Mostarskim Vratima.

Povod okupljanja bila je nemarnost naših općinskih vlasti koji uporno zavlače asfaltiranje ovog djela puta koji je u katastrofalnom stanju.

Ovo okupljanje se održalo u cilju promjena za naše selo i nema nikakve veze s "bosanskim proljećem" ili pak sa bilo kojom političkom opcijom. Na prosvjed je došla i policija te napravila zapisnik o ovom događaju a prosvjednici su nakon odlaska policije uklonili blokadu i najavili novi dan sa novim i većim prosvjedima.

Objavi komentar

0 Primjedbe