Bolja Šipovača od Vijeća MZ zahtijeva ZBOR GRAĐANA i poziva na sprječavanje pljačke MZ Šipovača-Kašče

Razočarani dogovorom Vijeća MZ Šipovača-Kašče i Općine Ljubuški da MZ Šipovača-Kašče otpiše dug Općini, te da joj još toliko novca pokloni u zamjenu za upitnu sanaciju ceste, primorani smo reagirati i svim mogućim sredstvima SPRIJEČITI PLJAČKU ŠIPOVAČE I KAŠČA.

Vođeni time da jedan čovjek sam ne može donijeti bilo kakvu odluku, a kamoli odluku o pljački teškoj preko 20 000 KM, nego da je za to potrebna većina u Vijeću MZ kojeg čini sedam (7) vijećnika, te upoznati činjenicom da posljednjih dana većina vijećnika „peru ruke“ vičući na sav glas: "Nisam ja kriv, ja nisam glasa za to“, zahtijevamo službeno očitovanje svih vijećnika.

Također, od pojedinih vijećnika čujemo kako su pod pritiskom raznoraznih ucjenjivača sa strane, tj. sa šireg područja Općine Ljubuški koji žele opljačkati našu mjesnu zajednicu zbog osobnih interesa i interesa svojih grupacija.

Udruga Bolja Šipovača je odlučna spriječiti pljačku uz pomoć mještana.

Stoga, pozivamo Vijeće MZ da u roku od 5 dana sazove putem sredstava javnog oglašavanja, a u roku od 7 dana održi ZBOR GRAĐANA o ovome problemu, s razlikom od najmanje 2 dana između dana sazivanja i dana održavanja (zbog pravovremene obaviještenosti) .

Ako netko od vijećnika ne bude u mogućnosti nazočiti ovom skupu, zahtijevamo pismeno očitovanje o tome podržava li pljačku ili ne.

Ne želimo nagađati tko je od vijećnika dogovorio pljačku, ne želimo nagađati tko su ucjenjivači sa strane, želimo da se svi članovi Vijeća MZ Šipovača-Kašče javno izjasne, a do tada odgovornim za ovaj gnusni plan smatramo sve članove Vijeća MZ Šipovača-Kašče, jer se niti jedan od njih nije službeno oglasio u vezi ovog slučaja.

Podsjećamo navedene osobe da im funkcije nalažu da rade samo i isključivo na dobrobit svoje mjesne zajednice.

Također, ovim putem pozivamo sve žitelje Šipovače i Kašča, iseljeništvomladež Šipovače, članove Vijeća MZ (one koji su protiv pljačke), pripadnike tajne organizacije Anonymos Revolucionare i sve ostale grupacije da zajedničkim snagama spriječimo pljačku naše mjesne zajednice.

BOLJA ŠIPOVAČA 

Objavi komentar

3 Primjedbe

  1. OĆEMO PROSVJEDE
    BAGRO ODSTUPITE
    VRIME JE ZA POŠTENJE
    ZAUSTIVITI LOPOVE
    REVOLUCIONARI BORITE SE

    OdgovoriIzbriši
  2. Bolan kakva bolja Šipovaca PRĐITE SE TOGAAAAA NEMRE BIT BOLJA

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)