Barbarić: Unutar pola godine Dom za stare i nemoćne u Ljubuškom bit će u funkciji

"Unutar pola godine Dom za stare i nemoćne u Ljubuškom bit će stavljen u funkciju."

Kazao je to za Radio Ljubuški općinski načelnik Nevenko Barbarić nakon današnjeg sastanka u Ljubuškom s federalnim ministrom rada i socijalne politike prim.dr Milanom Mandilovićem

Načelnik Barbarić primio je danas u radni posjet federalnog ministra rada i socijalne politike prim.dr Milana Mandilovića ,zajedno s ministrom zdravstva, rada i socijalne skrbi u Vladi ZHŽ-e dr. Stjepanom Bogutom.

Na sastanku je bilo riječi i o početku izgradnje Dnevnog boravka za djecu sa posebnim potrebama na području općine Ljubuški za kojeg je već pokrenuta natječajna procedura za izbor izvođača radova kao i o otvaranju podružnice Instituta za medicinsko vještačenje u Ljubuškom koja bi se nalazila unutar Doma za stare i nemoćne na Bučinama. 

Žurno stavljanje u funkciju Doma za stare i nemoćne

“Iznimno sam zadovoljan današnjim sastankom na kojem smo postigli visok stupanj suglasnosti, postigli smo 100 % suglasnost kada je riječ o pokretanju Doma za stare i nemoćne u Ljubuškom, ovaj problem dugo vremena nije bio riješen, a sada sa zadovoljstvom mogu reći da će on biti riješen i to u ovoj godini„ kazao je ministar Mandilović.

„Ključna točka današnjeg sastanka s ministrima bila je žurno stavljanje u funkciju Doma za stare i nemoćne u gotovo dovršenom objektu, dogovorili smo potrebne korake i vjerujem da će unutar pola godine objekt biti u funkciji.“ kazao je načelnik Barbarić.

Kada je riječ o postojećoj upravljačkoj strukturi Doma za stare i nemoćne istaknuto je kako su u tijeku radnje oko analiziranja postojeće upravljačke strukture i rješavanja problema oko završnih računa i pečata.

Županijski ministar rada i socijalne politike Bogut nakon sastanka iskazao je zadovoljstvo konačnim stavljanjem u funkciju Doma za stare i nemoćne u Ljubuškom.

U audio zapisu poslušajte izjave federalnog ministra rada i socijalne politike Milana Mandilovića, načelnika općine Ljubuški Nevenka Barbarića i županijskog ministra rada i socijalne politike Stjepana Boguta.

Audio zapis poslušajte OVDJE.

Radio Ljubuški

Objavi komentar

0 Primjedbe