Članice Udruge udovica i djece poginulih hrvatskih branitelja Ljubuški u posjetu Vukovaru

Pet članica Udruge udovica i djece poginulih hrvatskih branitelja Ljubuški boravile su 16. svibnja u jednodnevnom posjetu herojskom gradu Vukovaru. Primio ih je Željko Maršić iz odjela za komunikacije Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, te ih, tom prigodom, upoznao sa značenjem mjesta koja su posjetile, a koja imaju važnu ulogu u obrani Hrvatske.

Pohod je započeo posjetom Marincima i Bogdanovcima te obilaskom Puta spasa poznatijeg kao „Kukuruzni put“, a u Borovom Naselju na Trpinjskoj cesti (groblju JNA tenkova) posjetile su Memorijalni muzej i spomenik generalu Blagi Zadri.

Jednodnevni posjet Vukovaru bio je prilika da se članice Udruge udovica i djece poginulih hrvatskih branitelja Ljubuški upute i u obilazak Mitnice, a posebno dojmljiv bio je posjet Ovčari te odlazak na Memorijalno groblje hrvatskih branitelja.

Kako je za Bolji Ljubuški potvrđeno iz ove Udruge, Stožer za obranu Vukovara bit će gost u Ljubuškom u lipnju tekuće godine. Planiran je sastanak na kojem bi se trebale okupiti sve ljubuške braniteljske udruge i predstavnici vlasti, a sve u cilju bolje suradnje.

Bolji Ljubuški

Objavi komentar

0 Primjedbe