FOTO: Usred dana vršio ekocid na Gomilicama

Nastavlja se uništavanje i zagađenje Šipovače i okolice od strane ekološki neosvještenih pojedinaca koji potiho i kriomice godinama vrše ekocid u ovom dijelu općine Ljubuški. Najgore je na nenaseljenim dionicama (Gomilice u Veljacima i put prema Kašču).
Šipovača Portalu javio se čitatelj ustupivši nam fotografije koje su, kako kaže, nastale za vrijeme vršenja ekocida na Gomilicama u petak, 30. listopada u popodnevnim satima od strane počinitelja koji će biti prijavljen nadležnim organima.

Prilažemo fotografiju s lica mjesta i spornog trenutka s napomenom da je krajnje vrijeme da se povede briga o prirodi, a hvatanje počinitelja na licu mjesta, prijava nadležnim organima te njihovo slikanje i snimanje na uvid javnosti je veliki korak naprijed za očuvanje prirode.

Objavi komentar

11 Primjedbe

  1. Listopad* Popravi to ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sta ce radit drugi kad ovako radi uzorni princ iz podumca

    OdgovoriIzbriši
  3. Uslika si njega i objavija, a onog što je baca lesonit sa Garaže prema Kašču nisi, jerbo bi te taj malo potega za uši

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. 1. Nije moja foto. nego čitateljeva, ali to je nebitno.
      2. Što ti nisi fotkao toga na djelu i bilo bi objavljeno kad već pričaš o tome lesonitu ili ti već dobio po ušima pa misliš da bi svatko tako, ha?

      Izbriši
  4. jeii to onaj invalid

    OdgovoriIzbriši
  5. kazete princ a je iz podumca živkušića mahala .i vid nu baš doša bacat na gomilice.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)