Grbavac: Želimo vratiti titulu prvaka u Ljubuški

Ljubuški Izviđač, lider rukometne Premijer lige u 5. prvenstvom kolu ide na gostovanje u Gradačac gdje će večeras (19 sati) odmjeriti snage s istoimenim domaćinom.

Iako su Skauti u četiri odigrane utakmice zabilježili sve četiri visoke pobjede, a momčad Gradačca polovičan uspjeh s dvije pobjede i dva poraza te se nalazi na 7. mjestu lige, u redovima Izviđača su oprezni pred utakmicu.

- Gradačac je ekipa koja dugo godina igra u našoj ligi i koju dobro poznajemo. Na domaćem terenu su jako neugodni pa ćemo se trebati dobro potruditi da ih dobijemo. To je jedna iskusna ekipa koja se neće lako predati. Sto se tiče naše momčadi, mi smo kompletni i zdravi, a utakmicu ćemo igrati kao i uvijek dosad, nikome nećemo dopustiti da nam nameće svoju igru. Nas zanima samo pobjeda i nova tri boda, rekao je lijevi vanjski Ante Grbavac.

Premda je prošlu sezonu propustio zbog teške ozljede koljena i operacije križnih ligamenata, Grbavac ove sezone pruža veoma dobre igre.

- Nakon povratka osjećam se odlično, a mogu reći i fantastično. Iz dana u dan sve se više osjećam sigurnije i prezadovoljan sam svojim oporavkom dosad. Zadovoljan sam svojom igrom. Još kroz pripremne utakmice sam pokazao da će trener moći računati na mene, a kroz ovih par utakmica u ligi sam pokazao da mogu biti nositelj igre i klub odvesti do titule prvaka, kazao je.

Ovaj nekadašnji kadetski i juniorski reprezentativac Hrvatske smatra kako Izviđač nakon dugo godina može vratiti titulu u Ljubuški.
 
- U dosadašnjem dijelu prvenstva pokazali smo da smo fizički i psihički najspremniji. Liga ove godine ima više klubova, igra se više utakmica, a kako ove godine ispada pet klubova mogu reći da je zahtjevnija jer svatko želi ostati u ligi i iduće godine. Ova liga je odlična za mlade igrače, da se formiraju i oslobode straha, napreduju te jednog dana odu u neki europski klub. Kao glavne konkurente vidim Vogošću i Čelik. Imamo kvalitetnu ekipu s kojom želimo osvojiti ligu i nakon dugo godina vratiti titulu u Ljubuški, zaključio je Ante Grbavac.
M. Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe