Kadeti Sloge uvjerljivo najbolja momčad lige

Jesenski prvaci Omladinske lige Jug, kadeti Sloge iz Ljubuškog, su pobjedom od 3:1 (2:0) nad svojim vršnjacima iz istoimenog kluba iz Uskoplja potvrdili ovogodišnju dominaciju u ovom rangu natjecanja.

Ljubušaci su na Babovcu imali dominaciju tijekom cijelog susreta, a sva tri gola za domaće postigao je Boris Čuljak, jedan od ponajboljih mladih igrača ljubuške momčadi, dok su gosti u završnici utakmice uspjeli tek ublažiti poraz.

- Ostvarili smo odlične rezultate u dosadašnjim utakmicama. Zadovoljan sam svojom igrom i igrom cijelog tima jer smo pokazali da smo najbolji klub ove lige. Na meni je da i dalje treniram, trudim se te da dajem sve od sebe i rezultati tog rada sigurno neće izostati, rekao je Boris Čuljak.

S čak 11 pobjeda i samo dva remija bez upisanog poraza te gol-razlikom 29:7 mlade nade ljubuškog nogometa su uvjerljivo najbolja momčad lige, ostavivši daleko iza sebe klubove od Trebinja do Livna.

- Moramo biti zadovoljni prikazanom igrom i rezultatima koji su nam donijeli prvo mjesto bez izgubljene utakmice što je vrijedno respekta. Imali smo rezultatski fantastičnu polusezonu i na nama je da tako i nastavimo uz rad na poboljšavanju naše igre kazao jeDario Kovačević, trener kadeta i juniora Sloge.

Uprava kluba se maksimalno posvetila ulaganju u mlađe kategorije i stvaranju igrača za prvi tim.

- Premda su rezultati mjerilo svega, nama je prioritet stvaranje igrača za prvi tim koji bi jednog dana bili nositelji igre Sloge i koji bi mogli zaigrati u kvalitetnijim ligama. Imamo i u juniorima i u kadetima nekoliko veoma kvalitetnih igrača koji uz pravilan rad i zalaganje mogu daleko dogurati, a zanimanje za njih već pokazuju i veliki klubovi BiH i Hrvatske, pojasnio je Kovačević.

U klubu planiraju imati još konkurentniju momčad za nastavak prvenstva selekcijom igrača i pojačanjima.

- Pred nama je još utakmica s Leotarom, a onda nam slijedi pauza u kojoj planiramo odigrati nekoliko prijateljskih utakmica s jačim klubovima. U zimskoj pauzi napravit ćemo dodatnu selekciju da se pojačamo za iduću polusezonu i zadržimo prvo mjesto koje nam jamči nastup na završnici, zaključio je Dario Kovačević.

Milan Bebek / Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe