NAJAVA: Dan otvorenih vrata 'Sveti Nikola u Slogi'

Nogometni klub Sloga iz Ljubuškog i ove godine daruje najmlađe Ljubušake povodom blagdana svetog Nikole, u nedjelju, 6. prosinca kada će se na stadionu Babovac održati Dan otvorenih vrata 'Sveti Nikola u Slogi'.

Četiri revijalne utakmice, u kojima će sudjelovati igračice i igrači omladinskog pogona ovog kluba, druženje uz hranu i piće, podjela prigodnih darova, samo su dio bogatog programa koji počinje u 12 sati.

Sportski dio programa otvaraju najmlađi polaznici Slogine Regionalne dječje škole nogometa, zagići i limači, koji će odmjeriti snage sa svojim vršnjacima iz Čapljine i čitlučkog Brotnja.

Nakon njih, međusobni susret igrat će pioniri, dok će u posljednjoj utakmici programa posjetitelji stadiona Babovac imati priliku pogledati zanimljivi susret u kojem se sastaju nogometašice ovog kluba koje se natječu u Prvoj ženskoj ligi FBiH Jug i kadeti Sloge, jesenski prvaci Omladinske lige Jug.

Nakon utakmica, uslijedit će darivanje najmlađih uzrasnih kategorija ljubuškog kluba.

Cjelokupan prihod od prodaje hrane i pića ići će u korist Regionalne dječje škole nogometa NK Sloga koja broji više od 200 mladih nada ljubuškog nogometa koji postižu zapažene rezultate u svojim natjecateljskim kategorijama te na brojnim turnirima na kojima sudjeluju.

Tako će se Danom otvorenih vrata 'Sveti Nikola u Slogi' okončati veoma uspješna sportska jesen omladinskih kategorija Sloge.

Objavi komentar

0 Primjedbe