Najdraži dječji svetac darovao više od 120 najmlađih članova Sloge

Nogometni klub Sloga iz Ljubuškog i ove godine darivao je najmlađe Ljubušake povodom blagdana svetog Nikole.

U okviru Dana otvorenih vrata ‘Sveti Nikola u Slogi’ više od 500 Ljubušaka posjetilo je Babovac na kojem je Sloga predstavila svoje momčadi iz gotovo svih uzrasnih kategorija, a najdraži dječji svetac darovao je najmlađe Ljubušake koji su svojim marljivim radom, trudom i zalaganjem tijekom godine zaslužili njegov dolazak.

Bogat program Sloge

Pet revijalnih utakmica, u kojima su sudjelovale nogometašice Sloge te igrači omladinskog pogona ovog kluba, druženje uz hranu i piće, podjela prigodnih darova, bili su samo dio Sloginog bogatog programa.

Događaj je, svojim izvedbama, uveličala i ženska pjevačka skupina ‘Dream Team Babe’.

Sportski dio programa otvorili su najmlađi polaznici Slogine Regionalne dječje škole nogometa, zagići koji su odmjerili snage s vršnjacima iz čitlučkog Brotnja, dok su limači Sloge igrali međusobnu utakmicu.

Nakon njih, međusobne susrete igrali su i pioniri, a u posljednjoj utakmici programa posjetitelji stadiona Babovac imali su priliku pogledati zanimljivi susret u kojem su se sastale nogometašice ovog kluba koje se natječu u Prvoj ženskoj ligi FBiH Jug i kadeti Sloge, jesenski prvaci Omladinske lige Jug.

Nakon utakmica, uslijedilo je darivanje više od 120 najmlađih članova ljubuškog kluba.

“U ime predsjednika kluba gosp. Miroslava Rašića zahvaljujem svima koji su pomogli da se održi ova manifestacija. Nadam se da ćemo u budućnosti našu suradnju podignuti na jedan još veći nivo, a sve s ciljem stvaranja boljih uvjeta našim najmlađima za bavljenje ovim sportom”, kazao je strateg Sloge Ivo Ištuk.

Zahvala sponzorima

U Slogi su također zahvalili sponzorima koji su pomogli da se održi Dan otvorenih vrata ‘Sveti Nikola u Slogi’: Zvečevo Lasta Čapljina, Ledo d.o.o. Čitluk, svadbeni salon Ohio, mesnica Zdravko Ljubuški, mesna industrija Karliko, Antonio Trade Grude, pekarnica Centar, Diskont Planinić, Arox d.o.o. Ljubuški, Bili Brig, voda Leda te roditeljima djece polaznika omladinskog pogona.

Cjelokupan prihod od prodaje hrane i pića predviđen je u korist Regionalne dječje škole nogometa NK Sloga koja broji više od 200 mladih nada ljubuškog nogometa koji postižu zapažene rezultate u svojim natjecateljskim kategorijama te na brojnim turnirima na kojima sudjeluju.

Tako su Ljubušaci Danom otvorenih vrata ‘Sveti Nikola u Slogi’ okončali veoma uspješnu sportsku jesen omladinskih kategorija Sloge.
Dnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe