Na Babovac dolazi vodeća momčad lige

Jedan od zanimljivijih susreta 24. kola Prve lige FBiH igra se u Ljubuškom gdje domaća Sloga ugošćuje Metalleghe iz Jajca.

Ogled je to posljednjoplasirane i prvoplasirane momčadi lige koji će dati bistriju sliku oko odluke o prvaku, ali i koji bi mogao dati sigurnog putnika u niži rang.

Ljubušacima je ovo još jedna utakmica ‘biti ili ne biti’ u grčevitoj borbi za ostanak. Pobjeda bi pojačala nadu u ostanak, dok bi momčadi iz Jajca bile smanjene šanse za prvaka i plasman u Premijer ligu.

Žuto-crni su poslije poraza u Novom Travniku promijenili i trenera pa će tako momčad do kraja prvenstva voditi Dario Kovačević, bivši trener omladinskog pogona Sloge.

U jesenskom dijelu ove dvije ekipe su odigrale bez golova, a sada Ljubušaci najavljuju napadačku igru i osvajanje sva tri boda protiv lider prvenstva.

- Nakon utakmice s Novim Travnikom bili smo malo potreseni zbog poraza i promjene trenera, ali sad je atmosfera jako dobra. Pokušat ćemo iznenaditi Metalleghe. Premda su oni vodeći, a mi posljednji, to ništa to ne znači kad igramo na domaćem terenu, kazao je Dragan Jelavić iz redova Sloge.

Susret je na rasporedu u subotu u 17 sati.

Objavi komentar

0 Primjedbe