Kaščanima vodeće "uloge" na predstojećim izvanrednim lokalnim izborima u Vrgorcu

Vrgorčani 5. lipnja biraju novo vodstvo grada...

Kašče na političkoj pozornici u Vrgorcu predstavljaju diplomirani inženjer ekonomije Neda Primorac, pedijatrica, dr. Nada Jelavić i ing. Zdravko Primorac.

Neda Primorac, potpredsjednica NLM, nositeljica je liste NLM za Gradsko vijeće.


Evo kako našu Nedu predstavljaju kolege iz NLM:

"Na 1. mjestu naše liste nalazi se Neda Primorac, potpredsjednica NLM-a. Njena pozitivna energija i iskustvo daju novu dimenziju našem timu. Rođena je u Kašču, 29.03.1962.godine, a po struci je inženjer ekonomije. Baveći se cijeli život financijama koje su ujedno i bolna točka Vrgorca, svakako je oslonac na kojeg možemo računati ukoliko nam ukažete povjerenje. 

Uz posao na kojem ju uvijek možemo vidjeti vedru i susretljivu, Neda je aktivna i u poljoprivredi i sportu, a uvijek ima energije i za putovanja i razne hobije. Nede, vodi nas."

*

Naša kaščanka i vrgorska pedijatrica, dr. Nada Primorac Jelavić, kandidat je Domoljubne koalicije za gradonačelnicu Vrgorca. Rođena je u Kašču, 06.07.1956 godine.


Dr. Nada Primorac Jelavić je na proteklim izborima, održanim u srpnju prošle godine, bila nositeljica koalicijske liste Domoljubne koalicije za Gradsko vijeće.

Na listi Domoljubne koalicije za Gradsko vijeće je i bivši zamjenik gradonačelnika grada Vrgorca, ing. Zdravko Primorac, dugogodišnji voditelj Šumarije Vrgorac. Rođen je u Kašču 20.01.1962 godine.

"Dr. Nada Jelavić, kandidatkinja za gradonačelnica i njen tim poručuju kako ne žele vladati već služiti u savezu s građanima."

*** Poželimo im puno sreće na predstojećim izvanrednim lokalnim izborima u Vrgorcu!

ip-talic / Kašče 

Objavi komentar

0 Primjedbe