Na Skupštini izabrana Uprava Izviđača: Cilj što bolje se predstaviti u Europi

Nakon vrlo uspješne natjecateljske sezone – osvajanja prvenstva i igranja finala Kupa, ljubuški Izviđač u utorak je održao redovitu Skupštinu.

Na istoj je predstavljeno izvješće o radu kroz protekli period te su birani članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Izabrano je 8 od 11 članova novog Upravnog odbora: David Grbavac, Toni Kraljević, Nevenko Barbarić, Miroslav Rupčić, Ivan Ševo, Ivan Luburić, Zdenko Džajić i Mladen Džajić, dok će u narednom periodu biti kooptirana još tri člana iz reda sponzora kluba.

U Nadzorni odbor izabrani su Nedan Zovak, Ante Sušac i Ante Bunoza.

Pred Skautima su novi izazovi i veći iskoraci – nastup u europskom natjecanju, vjerojatno će to biti pretkolo Lige prvaka te ponovno igranje SEHA lige. Stoga je pred Upravom mnogo posla za što uspješniju novu sezonu.

– Uprava RK Izviđač u predstojećem periodu će imati za cilj da zadrži postojeći igrački kadar te će donijeti odluku o igračkim pojačanjima za narednu sezonu iz razloga što nam je cilj da u što boljem svjetlu predstavimo naš klub, našu školu rukometa i naš grad u europskim natjecanjima, a isto tako i u SEHA ligi, rekao je predsjednik kluba David Grbavac.

Izviđač je klub duge i bogate tradicije. Kroz 60 godina postojanja, Ljubušaci su osam puta osvajali ligu Herceg-Bosne, dok su u isto vrijeme Kup osvojili jedan put više. U zajedničkom državnom natjecanju pet puta su osvojili ligu i dva puta Kup. Za vrijeme zlatnih godina ovog kluba igrala se i Liga prvaka i ostala europska natjecanja, a u Ljubuškom su gostovali najbolji europski klubovi. Kroz sve te godine stvorena je i najbolja omladinska škola u državi u kojoj su prve rukometne korake napravili brojni reprezentativci BiH i Hrvatske.

Najbolji klub u državi sezonu će zaključiti večeras proslavom 60-te obljetnice postojanja prigodnim programom i svečanom večerom.

Milan BebekDnevni list

Objavi komentar

0 Primjedbe