Na tribini 'Devedesetke' tek 18 mještana Šipovače

Posljednje dane izborne kampanje politički subjekti obično koriste za organiziranje tribina u onim mjestima za koja procjene da imaju (jaku i neupitnu) podršku kako bi biračkom tijelu političku snagu prikazali u što boljem izdanju, a poslije toga, ako su u mogućnosti, organiziraju završni skup.

Tako su u posljednje vrijeme u šetnji ljubuškim krajem i kandidati stranaka za predstojeće izbore, a petak je bio dan kad su HDZ 1990 sa svojim kandidatima te kandidat za načelnika prof. Ante Paponja održali tribinu u Šipovači gdje ih je već pri samom dolasku dočekao "hladan tuš".

Naime, njihove je govore došlo poslušati samo, slovom i brojem, osamnaest (18) potencijalnih glasača/žitelja Šipovače. Potaknuti izjavama o 'velikom odzivu mještana' i 'težnjom Šipovčana za promjene', u službi istine vam na dnu teksta prilažemo fotografije na kojima se jasno vidi da bez dovedenih članova i aktivista stranke iz drugih mjesta kandidati za listopadske izbore gotovo i ne bi imali pred kim predstavljati program.

Niti dijeljenje pozivnica niti upućeni brojni SMS-ovi s pozivima nisu urodili plodom, a slabim odzivom mještana u HDZ-u 1990 su se oglasila zvona za uzbunu. A kako i ne bi s obzirom da je Šipovača, iako vrlo mala biračkim tijelom, jedno od samo pet mjesta ljubuške općine gdje je ova stranka prethodnih izbora imala značajnu podršku. Također, i dva kandidata s liste su Šipovčani - Dobroslav Bukmir i Mile Živkušić. Stoga, nije slučajan odabrani termin u jeku izborne kampanje za predstavljanje oporbenih kandidata u Šipovači gdje se računalo na veliki odziv žitelja, a dogodilo se upravo suprotno.

Svjedočimo li to drastičnom padu popularnosti HDZ-a 1990 na ovim prostorima? 

Inače, jedan portal u tekstu o ovom događaju, između ostalog, piše:"Paponja nije krio zadovoljstvo zanimanjem Šipovčana za njegov program".

Kako pročitati, a ne upitati se:"Ako zadovoljstvo čini 18 nazočnih žitelja mjesta u kojem se iznosi program, kakva li je tek posjećenost u ostalim mjestima gdje oporbene stranke s prof. Paponjom organiziraju tribine i čemu li se nadaju na izborima?"

Pogledajte fotografije koje smo preuzeli s društvenih mreža:


Objavi komentar

9 Primjedbe

  1. Kakva su ovo dva pokemona u prvom redu

    OdgovoriIzbriši
  2. Zarkicu plati opet glasacima struju stigle su im opomene retar..su

    OdgovoriIzbriši
  3. Poredale se ljudine grgo je glasnogovornik.

    OdgovoriIzbriši
  4. Žarkiću kaži formulu o poljoprivredi!Ništa ne raditi a dobro živiti....da nam Šipovača ide naprijed bla,bla.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ovo je dokaz da se Barbi sa svojim uvlacigu..... poplasio. Ode stolica barbarinu

    OdgovoriIzbriši
  6. na tajnom hadezeovom bilo 6

    OdgovoriIzbriši
  7. Ti si žarkiću šipovački nevenko barbarić , ništa nisi bolji od njih eto toliko o tvom poštenju kada pričaš reka bi da je pop s oltara ,a da bi dobija glas spreman si na sve sredit ovo ,sredit ono ,tebi je srića u šipovači što ti je kontra Ćibić lik koji ne zna gaće ustegnit

    OdgovoriIzbriši
  8. Tih 18 više vrijedi nego HDZ,ovih 100 pogledajte prtedizborne skupove i slike na nekim opcinari,parkovi mup i kancelirijaši . Silom ljudi idju na predizborne skupove boje se za svoj posa ,

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne simpatiziram ti stranku,ali si 100% u pravu.

    OdgovoriIzbriši
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)