Veterani Izviđača odigrali prijateljski susret s Dubovcem

Veterani RK Dubovac protekli vikend proveli su u Hercegovini gdje su uz sportsko druženje sa svojim domaćinom veteranima HRK Izvođač Ljubuški proveli tri dana gdje su odmjerili snage s veteranima HRK Izviđač. U samom finišu utakmice ostvarili su minimalnu pobjedu 15:14, pogotkom Tomislava Polića u posljednjim trenucima susreta. Za dubovačke veterane nastupio je i karlovački gradonačelnik Damir Jelić, a nastupili su u sljedećem sastavu: Polić, Požega, Vukić, Mile Žaja, Sarapa, Vukelja, Mamić, Prezelj, Jelić, Rizzi, Palajsa, Čavlović, Amon, Perković, Ćuk, Stražanac, Bridić i Mejašić.

Utakmica je imalo i dodatan naboj, jer je bila predigra rukometnoj utakmici SEHA Gazprom Lige HRK Izviđač i Veszprema iz Mađarske za koje nastupaju naši proslavljeni rukometaši Kopljar i Sulić. Na zajedničkom ručku došao ih je pozdraviti i Denis Buntić koji nastupa za poljski Vive Targi Kielce, koji je također iz Ljubuškog.

STARI – MLADI

Prije povratka za Karlovac odigrali su još malonogometnu utakmicu u kojoj se tradicionalno međusobno nadmeću stariji – mlađi, a koja se inače igra svaku nedjelju ujutro u Karlovcu. I ovoga su puta stariji bili uspješniji, kao i u većini nedjelja ove godine.

Domaćin je Karlovčanima osigurao prenoćište u Sportskom centru u Međugorju, a rukometaši su iskoristili priliku posjetiti međugorsku crkvu i brdo ukazanja. U svom obilasku posjetili su i slapove „Kravice“ koje je jedno od najljepših mjesta u Zapadnoj Hercegovini. Domaćin je organizirao i posjet Franjevačkom samostanu, gdje je ih je dočekao gvardijan fra Marko. U sklopu samostana posjetili su najstariji arheološki muzej u tom kraju, kao i muzej skulptura Majki gdje je izloženo gotovo tisuću skulptura, a što je ostavilo posebnu impresiju na veterane Dubovca.

Objavi komentar

0 Primjedbe