Dodjela informatičke opreme mjesnim zajednicama u općini Ljubuški

U sklopu projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica“ podjela informatičke opreme mjesnim zajednicama u općini Ljubuški, održati će se u utorak, 28. veljače 2017. godine u prostorijama općine Ljubuški s početkom u 12:30 sati.

Opremu će dobiti mjesne zajednice Ljubuški III, Hardomilje, Hrašljani, Radišići, Studenci i Klobuk, a koje aktivno sudjeluju u realizaciji spomenutog projekta. Vrijednost opreme je 16.065,91 KM. Opremu će predstavnicima mjesnih zajednica uručiti načelnik općine Ljubuški gosp. Nevenko Barbarić.

Projekt „Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini“ ima za cilj da potakne veći angažman građana u općinskom odlučivanju, pružanju kvalitetnih usluga te u provedbi lokalnih razvojnih inicijativa, pri čemu se revitalizacija mjesnih zajednica smatra ključnim sredstvom za postizanje tih ciljeva.

Oprema će omogućiti mjesnim zajednicama kvalitetnije i efikasnije pružanje usluga građanima na području spomenutih mjesnih zajednica.

Ova aktivnost se provodi u okviru projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“ koji je zajednički projekt Vlade Švicarske i Vlade Švedske u vrijednosti od 14,5 miliona KM. Za njegovu provedbu zadužen je Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u BiH u partnerstvu s Ministarstvom za ljudska prava i izbjeglice BiH, Ministarstvom uprave i lokalne samouprave Republike Srpske, Ministarstvom pravde Federacije BiH, Vladom Brčko Distrikta i oba entitetska saveza općina i gradova.

Ljportal.com

Objavi komentar

1 Primjedbe

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)