"MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO!"

subota, 20. svibnja 2017.

Skauti osudili ispad delegata

Povodom događaja u susretu 3. kola rukometne Lige za prvaka između Izviđača i Konjuha (31:23) i kratkog prekida utakmice u 56. minuti od strane delegata kojem se nije svidjelo navijanje domaćih navijača Skauta, a zbog čega je Izviđač kažnjen s 200 KM od strane Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine, navijačka skupina "Skauti" oglasila se priopćenjem:

Udruga navijača „Skauti“ – Ljubuški, osuđuje ispad kojeg je na utakmici Izviđač – Konjuh napravio delegat utakmice Alija Hasić, prekinuvši utakmicu u 56.minuti. Do tog trenutka, u dvorani je vladala vesela i natjecateljska atmosfera, kako na terenu tako i na tribinama. Prekidom utakmice u 56.minuti, delegat Alija Hasić narušio je dotad dobru atmosferu i tako prouzrokovao nemir, kako među igračima tako i među navijačima. 
Očekujemo od RS BiH da najstrože kazni ovakvo ponašanje delegata utakmice, jer nemiri su nam najmanje potrebni na sportskim terenima. Što se tiče koreografije na tribinama, ona je izvedena povodom obljetnice stradavanja hrvatskog naroda na Bleiburgu i križnom putu. Željeli smo pred kraj utakmice, kada je Izviđač osigurao pobjedu, odati počast svim hrvatskim žrtvama Bleiburga i Križnog puta, posebno žrtvama iz Ljubuškog i Živinica, navodi se na facebook stranici Skauti Ljubuški.

Reactions

0 komentara:

Objavi komentar

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.