"MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO!"

srijeda, 7. lipnja 2017.

FOTO: Održan Zbor građana

Zbor građana MZ Šipovača-Kašče održan je u nedjelju. Zboru građana nazočilo je vodstvo mjesne zajednice i mještani. Predsjednik Vijeća MZ Šipovača-Kašče Rade Bebek mještane je upoznao s aktivnostima Vijeća u prethodnom razdoblju, planovima u ostatku godine te je podnio financijsko izvješće.

Potom su mještani podsjetili vijećnike na probleme s kojima su godinama suočeni tražeći rješenja i odgovore na pitanja.

Tako se govorilo i raspravljalo o vrlo lošem stanju lokalne ceste kojom je iz godine u godinu prometovanje sve teže zbog neadekvatnog održavanja. 

Dosta se vremena posvetilo i vodonatapnom kanalu Klobuk-Vojnići-Šipovača-Veljaci te o nedovoljnim količinama vode zbog čega poljodjelci donjeg dijela Šipovače ne mogu redovito natapati povrtlarske kulture. 

Kad su u pitanju financije, mještani su izrazili nezadovoljstvo načinom dotoka financijskih sredstava od Eronetovog repetitora na Popovači te su informirani i o sudskom postupku vezanim za pustošenje računa MZ Šipovača-Kašče za koje do danas nitko nije odgovarao.


Reactions

Broj komentara: 8:

 1. Da biste napravili nešto za selo treba biti neko i nešto a pošto su ovdje svi okupljeni Niko i Ništa ustvari 99% ovih ovdje su u vlastitim g0vnima pa lakše je o tuđim raspravljat niko od ovih sebi nije uspio ništa napravit i obezbjedit kamo li će selu...možete se samo skupljat i razdvajati ništa drugo..da ste u gradu napravili zbor građana i vi došli to bi se trebalo zvat zbor SELJAKA a ne ono glibote seoske seljačine i u selendri napravili došli samo političari i intelektualci .ono kad dođu samo političari i mozgovi sela na svoj zbor i sami sebi predlažu još ga nazvali zbor građana HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAJAJAJAJAJAJHAHAHA

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Sa 40.000 km a mozda i vise moglo se dosta napraviti.

   Izbriši
 2. Sto je danas suncan dan

  OdgovoriIzbriši
 3. Jeli Zlatko bio na zboru HEEEEEEEEEHEEEEEJJJJ

  OdgovoriIzbriši
 4. Prije 4-5 godina obecali su nam da ce nam staviti asfalt.

  I stavili su nam ga.

  Uskoro ce i asfalt.

  OdgovoriIzbriši
 5. Imas jednu stavku sa sjednice vlade zhz vaznu za vodu i vodonatapni sustav

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala na info. Upravo objavljeno:
   http://sipovaca-portal.blogspot.ba/2017/06/upravljanje-hidromelioracijskim.html
   Pozdrav! :)

   Izbriši

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.