"MISLI GLOBALNO, DJELUJ LOKALNO!"

ponedjeljak, 3. srpnja 2017.

Grubišićev njemački kratkodlaki ptičar Benn poharao izložbu u Jajcu

Ljubušak Branimir Grubišić s njemačkim kratkodlakim ptičarom Bennom osvojio je jučer drugo mjesto u Jajcu, na Malom plivskom jezeru na državnoj izložbi pasa svih pasmina VII CAC BiH Jajce 2017.

Grubišićev Benn je jednostavno poharao izložbu i osvojio još CAC ,BOB.BOG I.J.hendling I .i BIS II...

Djevojcica Petra Grubišić, Branimirova kći, je na CAC Jajce uzela svoj prvi "skalp" Junior hendling",a Ben je u njenim rukama jednostavno plovio ringom.

U nastavku donosimo tekst sa portala jajce-online.com sa tog natjecanja.

Jučer je u Jajcu, na Malom plivskom jezeru održana državna izložba pasa svih pasmina VII CAC BiH Jajce 2017. Manifestacija je privukla veliki broj izlagača, kao i posjetitelja koji su uživali u izlaganju najpopularnijih pasmina pasa.

Organizator KK “Biseri Plive” Jajce potrudio se da sve protekne u najboljem redu i da svi sudionici kućama odu sa sjajnim utiscima, za što je pored same organizacije, svakako zaslužan i prelijepi prirodni ambijent Malog plivskog jezera i mlinčića.

Izložbu je otvorenom proglasio načelnik općine Jajce Edin Hozan.

– Želim da se danas svi ovdje osjećate ugodno i da sa vašim ljubimcima ostvarite što bolje i zapaženije rezultate. Nadam se kako će ova manifestacija još dugo trajati u našem gradu – izjavio je između ostalog Hozan.

Ovogodišnji sudački trojac činili su Slavoljub Andrić (Srbija), dugogodišnji i dokazani prijatelj KK “Biseri Plive”, Nebojša Nedeljković (Srbija), koji je prvi puta sudio na jajačkoj izložbi, te Alen Salkić (BiH), kinološki sudac koji od samog osnivanja KK “Biseri Plive” podržava rad kluba i gotovo je nezamjenjivi dio manifestacije.

Suđenje je proteklo fer i korektno, a atmosfera među izlagačima i publikom se zagrijavala kako se bližio Best in Show (BIS).

Na kraju, uz dosta konsultacija i vijećanja, za najboljeg psa sedme po redu državne izložbe pasa proglašen je Rottweiler Valter Lions of Pliva, na drugom mjestu se našao Njemački kratkodlaki ptičar Ben, dok je na treće mjesto na podiju stao Pomeranac Dallinare Burrbery Touch.

Kako to obično biva na izložbama pasa, najveće simpatije i ovaj put je izazvala revija “Dijete i pas”, dio izložbe kada mališani izlažu svoje ljubimce.

Prvo mjesto osvojio je Filip Pandurević sa Belgijskim ovčarom, drugu mjesto Mirsada Kapetanović koja je izlagala Rottweilera, a na trećem mjestu našao se Tigar Ćosić sa Njemačkim ovčarom.

U stanci između ocjenjivanja pasa i BIS-a, salve oduševljenja kod publike je izazvao nastup Živka Pandurovića i njegovog sina Filipa, koji su prisutnima demonstrirali vježbe poslušnosti sa svojim Belgijskim ovčarom.


Radio Ljubuški

Reactions

0 komentara:

Objavi komentar

Komentari koji sadrže uvredljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.