NASMIJANA STUDENTSKA ŠUTNJA NA MJESTU ZLOČINA: Zašto su studenti Sveučilišta u Mostaru pristali posjetiti Sud BiH?

S ovakvim studentima Hrvati u BIH ne trebaju se brinuti za svoju budućnost.

Na mjestu zločina. Na SUDU BIH , sudu koji za ratne zločine sudi prema načelu krvi i nacije, tako da jedne zločince pušta na osnove potvrde o iznenadnim prožimanjima u leđima, dok druge sudi po potpuno drugim zakonima dajući im drastične kazne, upravo na tom sudu studenti sa Sveučilišta u Mostaru, i to Pravnog, “izrazili su zahvalnost” na dobrodošlici, i nasmijanih lica družili se sa djelatnicima jedne od najkontroverznijih BH institucija.

Niti jedan nije postavio niti jedno oštro pitanje.

Pitanje recimo zašto SUD BIH progoni i dan danas građane BIH po principu nacije? Zašto je jedna vojska amnestirana od zločina po principu zapovjedne odgovornosti? Zašto Ališpago hoda slobodno? Kako to da je Zolja dobila samo 3 godine? Zašto Mlaćo hoda bez optužnice? Kako je moguće da Sud BIH ne zna niti za jedan logor Armije BIH? Kako to da je Haag dobio tako malo istražnih materijala o zločinima ABIH? Koje im je Sud BIH morao dostaviti. Tko će odgovarati za razapinjanje ljudi na križeve u selu Grabovica? Tko je ubojica (1984) Augustine Grebenar iz Viteza koja je na dječijem igralištur aznesena granatom? Znaju li uopće , dok se smiješe tom sudu, tko je Augustina Grebenar?

Zna li itko od naših nasmijanih studenata, barem jedno ime viteškog djeteta sa slike? Djeteta koje je danas s njima trebalo sjediti u klupama.


Niti jedan student nije bio Jan Palach. Niti jedan, baš niti jedan nije danas napravio skandal nasred te morbine institucije na kojoj se provodi završna faza etničkog čišćenja gotovo pola milijuna Srba i Hrvata s prostora džihada.

Istog onog džihada kojim se Patković hvali javno. Patković za kojeg naši studenti vjerojatni nikada nisu ni čuli. Patković iz Dusine. Neprocesuirane Dusine. Patković Šerif. Bakirov savjetnik za militantna pitanja moderni postratni tekbir.

Dragi studenti prava, neka vas gore. Ostanite se zahvaljivati na prijemu.

Poskok.info

Objavi komentar

0 Primjedbe