MNL MZ općine Ljubuški: U ponedjeljak sastanak mjesnih zajednica i organizatora

Nakon nogometnog ludila u Rusiji kreće jedan od najvećih sportskih događaja u Ljubuškom i hercegovini.

Od 16. srpnja ove godine, na Centru malih športova započinju 15. Malonogometna liga Mjesnih zajednica i 8. Malonogometna liga sudionika Mjesnih zajednica općine Ljubuški do 16 godina.

Organizator navedenog tradicionalnog sportskog događaja je Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, koja je već započela sa pripremama oko organizacije, kako bi i ove godine, sportska manifestacija, koja privlači najveću pozornost i interes, kako publike tako i sudionika u Ljubuškom i šire, bila uspješna kao i prethodnih godina.

S toga pozivamo sve zainteresirane Predsjednike ili predstavnike Mjesnih zajednica općine Ljubuški da se odazovu na sastanak sa organizatorom, koji će se održati u Gradskoj knjižnici Ljubuški, u ponedjeljak 11. 06. 2018. godine, u 09,oo sati.

Napominjemo da je Javna ustanova „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, zahvaljujući Općini Ljubuški, Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ministarstvu financija Županije Zapadnohercegovačke, te sponzorima, osigurala sredstva za realizaciju ovogodišnje Malonogometne lige Mjesnih zajednica općine Ljubuški, tako da sudionici Lige neće plaćati članarinu za nastupe u istoj.

Za sve dodatne upite i informacije možete nas kontaktirati.

Kontakt osoba je:
Ivan Bebek
Ravnatelj JU „KŠC“ Ljubuški
e-mail; ivan.ljubuski@gmail.com; ksc.ljubuski@gmail.com
tel/mob; 063 036 777

JU "KŠC" Ljubuški 

Objavi komentar

0 Primjedbe